– Norge har fire nazister. De er altså ikke flere enn at de fyller en sofa

Avatar photo
Publisert 1. november 2022 | 21:25

Lørdag forrige uke marsjerte Den nordiske motstandsbevegelse gjennom Oslos gater. Da det oppstod ordensforstyrrelser, arresterte politiet 35 mennesker. Av disse var 31 personer utlendinger, hovudsaklig fra Sverige og Danmark. Kun fire var norske statsborgere.

Nazi-marsjen har skapt mye oppmerksomhet i norske medier. Norske politikere, spesielt fra venstresiden, har også offentlig fordømt nazistene.

En som stiller seg kritisk til reaksjonene fra pressen og venstresiden, er tidligere frilansjournalist Bente Haarstad.

Hun reagerer på hvor mye oppmerksomhet som gis til det beskjedne nazistmiljøet i Norge, fra folk som ellers er tause når andre ekstremister fra langt større miljøer ytrer seg hatefullt.

Haarstad skriver i et Facebook-innlegg:

«Da har vi fått demonstrert at det kun er 4 (!) nazister i Norge, heldigvis. De ble momentant lagt i jern da de viste seg i går, sammen med 30 svensker og dansker. Hva de ville er uvisst, men rikspresse, visse politikere og venstresiden er helt i fistel.

Hvor var de, da bortimot samtlige muslimer i Oslo krevde død over Salman Rushdi i 1989?

Hvor var de, da 6.000 islamister fylte gatene i Oslo i 2012, og krevde død over en filmskaper?

Hvor var de, da dødelig og voldelig hat mot nordmenn utspilte seg i våre gater, dag ut og dag inn, og i økende styrke, takket være ideologien om «multikultur»? Oslo-terroren i juni med 2 drepte og over 260 sårede og berørte, bare ett eksempel.

Hvor var de, da jenter og kvinner ble gjengvoldtatt, eller våre kirker satt i brann?»

Les også: Asle Toje med beinhard kritikk av Aftenposten: – Vulgært

Videre påpeker hun hvor stor forskjell det er i omfanget av ekstremistene som deler tankegods med nazistene, og ekstremistene som fremmer radikale islamistiske verdier i Norge.

– Landsvikere, kaller Rødt-politiker Mímir Kristjánsson disse fire nazistene, og snakker om «fremmed okkupasjonsmakt» om resten av gjengen. Den er grei, vi vil ikke ha nazister. Men de er altså ikke flere enn at de fyller en sofa, skriver Haarstad.

Videre skriver hun:

«Hva med landssvikerne som ødelegger vårt land med ideologi som virkelig hater oss, og faktisk vil utslette oss som folk, hvis det får fortsette?

Da kan vi snakke om okkupasjonsmakt, i antall som langt overgår de tyske nazistene i 1940, eller de 31 som var på snarvisitt nå.

Selv om mange i «multikulturen» fredelige, så går det nå IS-terrorister rundt i våre gater, og mange titalls nordmenn er drept eller voldtatt. Det finnes flere måter å okkupere og kolonisere på, enn med våpen.

Er det ikke på tide å gjøre noe med det landssviket, og å få slutt på det?»

1989

– I 1989 marsjerte 3000 muslimer i Oslos gater i protest mot Salman Rushdies bok «Sataniske Vers». Dette skjedde etter at Rushdie fikk utstedet en Fatwa (dødsdom) for sin blasfemi, skriver hun.

Haarstad legger til:

«Flere bokhandlere på Østlandet som solgte Sataniske Vers ble satt i brann. De demonstrerte altså FOR dødsdommen.»

2012

– I 2012 var det 6.000 muslimer i Oslo som demonstrerte mot en «Muhammedfilm».

Under demonstrasjonen sa arrangøren Ubaydullah Hussain fra talerstolen: «Denne verden trenger en ny Osama bin Laden».

– Han sa også at den drepte filmskaperen Theo Van Gogh «fikk som fortjent». Den nederlandske filmskaperen ble både skutt og knivstukket av en marokkaner, og fikk dødstrusler mot Ayaan Hirsi Ali festet med kniv i magen, skriver hun.

– Av 35 arresterte nynazister var 30 utlendinger. I dag oppjustert til 31 av 35, understreker Haarstad avslutningsvis.

Journalist sier han er glad homofile boikotter VM i Qatar: – Vi vil ikke ha dere her

mest lest