Vilkår og betingelser iNyheter Abonnement

ABONNEMENTSVILKÅR FOR iNYHETER Abonnement

iNyheter Abonnement leveres av iNyheter AS.

Disse vilkårene regulerer kjøp og bruk av i Nyheter abonnement. Ved å bruke tjenesten godtar du, og er bundet av Vilkårene og personvernerklæringen.

  1. Kjøp av abonnement

Når du kjøper abonnement får du tilgang til iNyheters tjenesten til du eventuelt velger å si opp abonnementet. Abonnementet er personlig.

Abonnementet løper ut avtaleperioden og fornyes automatisk, med mindre du sier opp abonnementet senest 48 timer før avtaleperioden utløper.

For å få tilgang til iNyheter Abonnement må du opprette bruker-ID. Du er selv ansvarlig for til å enhver tid sikre at informasjonen som fremgår av din brukerkonto er korrekt, samt ansvarlig for å beskytte din kontoinformasjon.

  1. Abonnement

Vi har p.t to ulike abonnementer med månedlig eller årlig trekk.

Tjenesten er p.t. fritatt for mva.

Abonnementet er personlig og kan ikke overdras til andre.

iNyheter forbeholder seg retten til å endre prisene på løpende abonnement med 14 dagers varsel. Du kan når som helst si opp abonnementet ved prisendringer med virkning fra det tidspunkt da prisendringen trer i kraft.

  1. Endring av produkter, tjenester og vilkår

iNYheter forbeholder seg retten til å endre eller terminere produktene og tjenestene og kombinasjoner av produkter og tjenester som tilbys, når som helst. Vi vil gi deg informasjon på epost-adressen du har oppgitt ved registrering av bruker-ID, hvis endringene gjelder for dine produkter og tjenester.

iNyheter forbeholder seg også retten til når som helst, etter eget skjønn, å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av disse vilkårene.

  1. Angrerett, retur og reklamasjon

Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnementsprodukt ved å melde fra innen 14 dager etter at din bestilling er aktivert.

Abonnementet kan sies opp når som helst, men senest 48 timer før avtaleperioden utløper og abonnementet automatisk fornyes. Oppsigelsen gjøres gjennom å kontakte iNyheter på [email protected]

Ved tvister og uenigheter mellom iNyheter og deg kan du klage til Forbrukerrådet.

  1. Personvern

Når du kjøper abonnement fra iNyheter, eller bruker våre nettsider, vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere det abonnementet du har kjøpt, og for å kunne sende deg gode tilbud i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Se personvernerklæringen for mer informasjon om hvordan iNyheter AS behandler dine personopplysninger.

  1. Kundeservice og kontaktinformasjon

For å få hjelp med spørsmål du har, kan du kontakte oss på [email protected].

iNyheter AS
Edelgranveien 16 G, 1356 Bekkestua
1356 Bekkestua

Organisasjonsnummer: 929 622 693

Mobiltelefon: 932 49 083

Email: [email protected]

  1. Lovvalg og verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

iNyheter Abonnement er en tjeneste levert av iNyheter AS. Disse vilkårene regulerer ditt kjøp og bruk av iNyheter Abonnement.