Devon Archer intervjues av Tucker Carlson: – Misbruk av makt

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 3. august 2023 | 10:52

Tidligere i uken vitnet Hunter Bidens tidligere forretningspartner og venn Devon Archer i en lukket høring i kongressen om sin kjennskap til Joe Bidens rolle i hans sønns forretninger. Nå er også første del av intervjuet Tucker Carlson har gjort med Archer ute på Twitter.

James Comer er leder for kontrollkomiteen i Representantenes hus. Han sa etter høringen mandag at Devon Archer (48) bekreftet at president Biden «løy til det amerikanske folket da han sa at han ikke hadde kjennskap til sønnens forretningsforbindelser og ikke var involvert».

– Joe Biden var «merkevaren» som sønnen solgte over hele verden for å berike Biden-familien, sier Comer. «Da Joe Biden var visepresident i USA, deltok han på Hunter Bidens middager med sine utenlandske forretningsforbindelser personlig eller via høyttalertelefon over 20 ganger.»

– Hvorfor løy Joe Biden til det amerikanske folket om familiens forretningsforbindelser og hans engasjement? spurte Comer retorisk.

I intervjuet Tucker Carlson har publisert forteller Archer at det uten tvil var «access» (tilgang) som Hunter Biden solgte til sine utenlandske klienter. «Ingen tvil om at det er misbruk av makt (soft power),» sier Archer.

Det kommer også frem at Joe Biden sendte et brev til Archer der han takket ham for å være partner av sin sønn. Det gjorde Biden mens han var visepresident.

Devon Archer ble i 2022 dømt til ett år fengsel for svindel av titalls millioner kroner. Han er ventet å bli kalt inn til soning snart.

mest lest