Slik var den virkelige manipulasjonen av presidentvalget i 2020

Avatar photo
Publisert 4. september 2022 | 17:35

Dette er et eksternt innlegg og står for skribentens meninger.

Alle de som har vansker med å tro på det påståtte omfattende valgfusket som fant sted i USA i 2020 der Donald Trump tapte valget og siden har hevdet at valget ble stjålet fra ham kan i hvert fall muligens tro på det som fremkom i en sending med TV-vert Sean Hannity på Fox News.

Hannity opplyser at FBI tjenestemannen Timothy «Tim» Thiebault fredag fikk sparken fra byrået og ble eskortert ut av FBI-bygningen i Washington DC for «political bias in handling of Hunter Bidens laptop».  Han skal ha beordret både trenering av etterforskning og lokk på saken av politiske grunner.

Det viser seg ifølge Hannity at FBI gikk aktivt ut til presse og sosiale medier noen uker før presidentvalget i 2020 for å få underslått historien om Hunter Bidens gjenglemte laptop hos en pc- reparatør i Delaware, en laptop inneholdende masse og veldokumentert inkriminerende bevis vedrørende både ham selv og faren, daværende presidentkandidat Joe Biden.

Les også: Vet Biden hva han gjør?

Beskjeden var at dette skulle hevdes å være «russisk propaganda». USAs eldste avis, velrennomerte New York Post som brakte saken ble utestengt fra sosiale medier, og FBI gjorde alt for at historien ikke skulle nå offentligheten før etter presidentvalget. Innholdet på laptopen har senere blitt verifisert som ekte av alle medier, og journalist Miranda Devine som har skrevet bok om saken gav den det megetsigende navnet «laptop from hell» fordi den som nevnt skal inneholde mengder av inkriminerende bevis mot både sønn og far Biden.

Senere meningsmålinger, igjen ifølge Hannity, har vist at èn av seks som stemte på Joe Biden ikke ville gjort det om de hadde kjent til laptop-historien, med andre ord mer enn nok til å vippe valget i Donald Trumps favør.

Så for den som ikke tror på alle historiene om valgfusk ved og rundt stemmeurnene, tro på dette i stedet: En politisert del av FBI, den føderale politistyrken, ser ut til å ha jobbet aktivt i kulissene for å påvirke presidentvalget i Bidens favør.

Og det er mye som tyder på at de klarte det.

Om Trump og den konservative bevegelsen

mest lest