Prins Harry angrer på at han så Meghan Markles sexscener i «Suits»: – Trengte ikke å se slike ting live

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 6. januar 2023 | 09:33

Prins Harry angret for å ha sett kona Meghan Markles sexscener i den amerikanske tv-serie «Suits».

Den 38 år gamle hertugen av Sussex delte i sin kommende selvbiografi «Spare» at han gjorde «feilen med å google og se noen av kjærlighetsscenene hennes på nettet» da han først begynte å date Markle, skriver Fox News.

«Suits er en amerikansk tv-serie, laget og skrevet av Aaron Korsh».

– Jeg så at hun og en skuespiller «kline» med hverandre på et slags kontor eller konferanserom, skrev Harry i memoarene.

– Jeg trengte ikke å se slike ting live.

Harry spøkte med at han trengte «elektrisk sjokkterapi» for å slutte å tenke på den tidligere skuespillerens dampende scener.

Før hun giftet seg med Harry i mai 2018, spilte hertuginnen av Sussex hovedrollen i USA-serien i syv sesonger fra juni 2011 til april 2018. Hun spilte advokat Rachel Zane i serien.

Meghan Markle var gift med produsent Trevor Engelson fra 2011 til 2014.

I memoarene sine beskrev Harry også hvordan broren prins William og Williams kone Kate Middleton reagerte da han avslørte at han datet Markle. De to ble først kjærester sommeren 2016.

Harry skrev at han ble overrasket da den 40 år gamle prinsen av Wales ba ham om å «f— off».

– Jeg var forvirret, til Willy og Kate forklarte at de var vanlige – nei, religiøse – seere av «Suits», hevdet han.

Harry la til at han ikke forventet at hans eldre bror og svigerinne ville «bombardere» ham med spørsmål om skuespilleren.

– Hele denne tiden hadde jeg trodd at Willy og Kate kanskje ikke ville ønske Meg velkommen inn i familien, men nå måtte jeg bekymre meg for at de skulle jage henne for en autograf, skrev han.

Brødrenes tidligere nære forhold har vært anstrengt siden Harry og Meghan Markle trakk seg fra sine kongelige roller i 2020. I sine memoarer påstår Harry også at William fysisk angrep ham under en krangel om Markle.

Prins Harry hevder å ha drept 25 mennesker og at han har brukt kokain

mest lest