GTA 6 avslørt: Trailer kommer i desember

Avatar photo
Publisert 8. november 2023 | 14:30

I dag hevdet Bloomberg og journalisten Jason Schreier at Grand Theft Auto 6 ville annonseres denne uken. Bare timer senere bekreftet Rockstar storspillet på sine mediekanaler.

Traileren til «GTA 6» vil komme i desember, som også er Rockstars 25-årsjubileum.

Rockstar bekrefter GTA 6 på X/Twitter.

– Takket være den utrolige støtten fra spillere over hele verden har vi hatt muligheten til å skape spill som vi virkelig brenner for – uten dere hadde ikke noe av dette vært mulig, og vi er så takknemlige for at dere er med på denne reisen med oss.

– I 1998 ble Rockstar Games grunnlagt ut fra tanken om at dataspill kunne bli en like viktig del av kulturen som alle andre former for underholdning, og vi håper at vi har skapt spill du liker i vår innsats for å være en del av denne utviklingen.

– Vi er veldig glade for å kunne fortelle deg at vi i begynnelsen av desember slipper den første traileren for det neste «Grand Theft Auto».

Ifølge ryktene vil spillet hente inspirasjon fra historien om Bonnie og Clyde, og ha to hovedpersoner – en mann og en kvinne.

I fjor lekket en stor mengde informasjon fra spillet, og Rockstar kom så på banen og bekreftet at lekkasjen var reell.

Å si at «GTA» er blitt populært er å underdrive: GTA 5, som ble lansert i 2013, har solgt mer enn 185 millioner eksemplarer. Det siste spillet i serien er dermed et av de bestselgende spillene noensinne.

mest lest