Publisert 9. mai 2023 | 22:59

Han er på forsidene selv i USA – der folk er ganske likeglade til fotball (soccer). Wall Street Journal kronet ham tirsdag til verdens mest interessante («exciting») idrettsutøver.

Tirsdag kveld dvar det duket for oppgjør i Champions League i Spania mellom selveste Real Madrid og Manchester City i semifinalet. Da overgangen fra Tyskland var på alles lepper i fjor, var nettopp Real Madrid et av lagene man trodde ville prøve å by på den 1,94 høye norske storscoreren.

Men han endte opp i England.

I kveldens kamp tok hjemmelaget Real Madrid ledelsen etter 35 minutter med en scoring av Junior. De var også nære 2-0 i første omgang.

Men etter pausen kom Manchester City sterkere og utlignet til 1-1 i det 67. minutt av De Bruyne.

Mot slutten av kampen var det Real Madrid som virket friskest, men City holdt unna. De har derfor et godt utgangspunkt før neste og avgjørende oppgjør på hjemmebane onsdag 17. mai.