Joe Rogan om raseri over Barbie-film: – Hvorfor ble folk rasende?

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 9. august 2023 | 11:13

Podcaster Joe Rogan undret seg tirsdag over det politiske raseriet som følge av den nye Barbie-filmen.

Mens han avviste fortellingen om at filmen var anti-mannlig, bemerket han at den gjorde noen «interessante» valg.

– Ingen har gjort en film som dette før. Det var en bisarr film, men det var en morsom, dum film, sier han.

– Men på slutten tenkte jeg: Hvordan ble folk rasende på det? Jeg kjenner noen mennesker personlig som sa at det er anti-menn. Jeg tenker: «Nei, det er å gjøre narr av dorks».

Rogan steilet ved tanken på at noen mennesker ble fornærmet på vegne av noen mannlige karakterer i filmen og så dem som å representere menn som en gruppe.

Han hevdet videre at dikotomien mellom Barbies og deres Ken-kolleger bare er en refleksjon av hvordan folk kjøpte lekene i virkeligheten.

– De synes det er en super woke-film, sier han. Men det er også en film om hvordan Barbies er dukkene som alle bryr seg om, og Ken er bare et f—— tilbehør, som er ekte. Så når du bringer disse tingene inn i en film, gjør du dem til virkelige Barbieland, det er slik de må være, for det er slik det er i den virkelige verden.

Han bemerket deretter at i filmen reiser noen karakterer ut av Barbieland og inn i den virkelige verden som suger og den drives av menn, og la til: – Så dette er hva folk sier gjør dette til en antimannsfilm.

Han la til at han var forferdet over hvor rasende noen mennesker er om filmen, men antydet at de ikke var målgruppen i utgangspunktet.

– Hvorfor vil du gå og se AC / DC hvis du hater AC / DC? Hvis du liker klassisk musikk? spurte Rogan spøkefullt.

mest lest