Se Tucker Carlson intervjue Andrew Tate

Avatar photo
Publisert 11. juli 2023 | 23:34

Den konservative kommentatoren Tucker Carlson tar et kraftig oppgjør med feminiseringen av samfunnet i den nyeste episoden av programmet hans på Twitter.

– Se for deg å være en 12-åring i dagens samfunn. De skal sitte stille, slutte å ha det gøy, snakke om følelsene sine, og gjøre som de blir fortalt. Vi lærer små gutter at maskulinitet er undertrykkende, og at feminine egenskaper er bra, forklarer Carlson innledningsvis i monologen sin.

Han kaller det feminiserte samfunnet et grotesk eksperiment vi utfører på guttene våre.

Carlson mener vi driver med «konverteringsterapi» for gutter, ved å sosialisere de til å bli noe de ikke er.

– Hvordan svarer guttene våre på dette eksperimentet? Vel, noen tar livet sitt. Andre trekker seg tilbake til foreldrenes kjeller for å røyke hasj, spille dataspill, og se på porno. Noen velger heller å skifte kjønn, siden kvinner tross alt er overlegne i dagens samfunn, sier han.

Carlson mener feminiseringen av samfunnet er årsaken til at den kontroversielle profilen Andrew Tate er blitt så enormt populær blant unge menn på sosiale medier.

Andrew Tate er en kampsportutøver som de siste par årene har kommet med en rekke utsagn om kvinner, menn, maskulinitet, og andre spenningspunkt i samfunnet. Uttalelsene hans har fått mye kritikk. Samtidig har meningene hans blitt spredd som ild i tørt gress på sosiale medier som TikTok.

Tucker Carlson mener det er verdt å lytte til Andrew Tate ettersom han åpenbart har truffet en nerve med sine resonnementer.

Carlson har flydd til Romania for å intervjue ham. En samtale som er over 2 timer lang ble i kveld delt på Twitter. Den kan du se her:

mest lest