Kritiserer Bidens kampanjevideo for morsdagen: Trist, ynkelig og feig

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 13. mai 2024 | 06:43

Biden-kampanjen lanserer en ny video på morsdagen, der de oppfordrer amerikanere til å «Stoppe Trump.»

– I anledning morsdagen ber vi amerikanere om å gjøre en tjeneste for mødrene i deres liv. Stopp Trump, skrev Biden-kampanjen i en pressemelding, ifølge Fox News.

I videoen kritiserer de Trump for å kun stå for seg selv og ikke for mødre og deres familier. Kampanjen understreker at valget har høye innsatser for alle amerikanere, spesielt mødrene som de hevder vil lide under en ny Trump-periode.

De påpeker også hvordan Biden jobber for å styrke familier, inkludert å gjeninnføre utvidede barneskatter og sikre betalt permisjon.

Videre peker de på Trumps politikk, blant annet nektelsen av tilgang til fruktbarhetsbehandlinger og separasjon av mødre fra barna deres, som grunner til å velge Biden over Trump i det kommende valget.

Artikkelen fortsetter.

Som svar på den nye kampanjevideoen skjøt Trumps team tilbake mot presidenten og kalte videoen hans for et motbydelig trekk, spesielt på morsdagen.

– Hvilken trist, miserabel, feig tilværelse kjeltringen Joe Biden og hans kampanje må ha for å lage en slik motbydelig reklame på en slik gledelig dag. Livene deres er tydeligvis fylt av sinne, hat og bitterhet fordi de åpenbart lider av Trumpsyndrom, sa Trumps team til Fox News

«President Trump fortsetter å bo gratis i de små hjernene deres, selv på morsdagen.»

mest lest