Mamma innrømmet: Dere kan være halvbrødre

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 14. april 2023 | 08:52

De har spilt sammen blant annet sett sammen i serien «True Detective» og har vært er nære venner over lang tid. Men de kan være blodsbrødre også.

Det er skuespiller Matthew McConaughey (53) kommer med oppsiktsvekkende detaljer om hans nære relasjon til kollega Woody Harrelson (61) på Kelly Ripas podkast «Let´s Talk Off Camera» denne uka.

Under en ferie i Hellas noen år tidligere snakket de to vennene om hvor mye til felles de hadde, skriver The Guardian. Tilstede var også McConaugheys mamma.

«Woody, jeg kjente faren din …», sa hun, forteller McConaughey. Og hun la trykk på «kjente».

Harrelsons far, Charles, var en leiemorder som først ble dømt i 1960 for væpnet ran. Han ble på nytt fengslet i 1973 for drap – men løslatt etter fem år for god oppførsel. I 1981 ble han gitt to livstidsdommer for drapet på en distriktsdommer. Han hevdet også å ha myrdet John F Kennedy, og døde i fengselet i 2007.

I et 2012-intervju med The Guardian sa Harrelson at han kom overens med faren sin «ganske bra», og la til: «[Foreldrene mine] skilte seg ungt, han var ikke der så mye.»

– Vi gjorde litt regnestykker og fant ut at faren hans hadde permisjon samtidig som mamma og pappa var i sin andre skilsmisse, sier McConaughey videre.

Harrelson er angivelig interessert i å ta DNA-test for å finne ut mer, men McConaughey sier han kvier seg og har «mer på spill».

Det er vanskelig for ham å innse at det han har trodd er faren hans i 53 år, kanskje ikke er det likevel.

Danby Choi: – Opplever at det er ganske kult å røyke igjen

mest lest