Nedetid: Dette skjedde med iNyheter

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 14. august 2023 | 07:05

Som mange vil ha fått med seg har iNyheter ikke publisert nye artikler siden torsdag morgen. Til tider har også siden vært helt nede. Dette beklager vi på det sterkeste.

Problemet oppsto da vi ble «kastet ut» av publiseringsløsningen vår etter at et renseprogram var kjørt. Vi opplevde problemer med nettsiden og det var i forsøket på å løse ett problem at et mye alvorligere problem oppsto.

Den løpende backup-løsningen vår viste seg heller ikke å hjelpe.

I etterpåklokskapens lys burde vi hatt en bedre løsning på plass. For en nettavis å ha slik nedetid ikke bra. Men med iNyheter er vi mildt sagt veldig bevisst på å holde kostnadene nede.

Men dette kan vi ikke risikere igjen. Vi kan ikke spare oss til fant. Vi kjører fremover to helt separate servere parallelt og må bare bære de ekstra kostnadene ved det. Vi setter pris på all den økonomiske hjelp dere lesere kan gi oss fremover med donasjoner og abonnementer for å styrke systemet.

Vi skal fortsatt være kostnadsbevisste, men det er åpenbart et minumumsnivå vi ikke kan falle under uten at det går utover både dere lesere og oss i redaksjonen.

Vi beklager de siste dager avbrudd på det sterkeste. Tusen takk for den tålmodigheten dere har vist oss.

Det vil fortsatt være en del utfordringer med nettsiden i dagene som kommer, inkludert av feilmeldinger. De som har tegnet abonnement etter april i år vil også ha problemer med å logge inn. Dette skal vi få løst i dagene som kommer. Vi jobber så godt vi kan med å rydde opp.

iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

 

 

mest lest