Mulige romvesener presentert i Mexico

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 14. september 2023 | 05:59

Det som ble påstått å være 1000 år gamle «ikke-menneskelige fremmede lik» fra Peru ble presentert i glassmontre foran den meksikanske kongressen tirsdag under den første høringen om UFOer.

De to små skapningene ble vist liggende på en hvit overflate i hver sin glassmonter, rengjort og med kun tre fingre på hver hånd.

– Om de er romvesener eller ikke, vet vi ikke, men de var intelligente og de bodde hos oss. De burde skrive om historien, vitnet den meksikanske journalisten og ufologen Jaime Maussan under ed til kongressen, ifølge Fox News.

Under høringen presenterte Maussan at et team av meksikanske forskere har fastslått at DNA-prøvene fra de to skapningene som ble vist hadde så mye som 30 prosent som kunne kategoriseres som «ukjent» DNA.

– De er ikke-menneskelige vesener som ikke er en del av vår terrestriske evolusjon, sier Maussan.

– Dette er ikke vesener som ble funnet etter et UFO-vrak. De ble funnet i kiselalgegruver, og ble senere fossilisert

I tillegg ble også røntgenbildene av de to vesenene vist under høringen.

Her har flere eksperter ifølge The Independent vitnet under ed om at en av skapningene hadde egg inni, mens begge hadde implantater laget av svært sjeldne metaller som osmium, som er et skinnende, lett blåaktig og ekstremt tungmetall.

Selv om historien fra Mexico har fått mye internasjonal oppmerksomhet, er det fortsatt flere kritiske spørsmål som dukker opp.

The Independent har blant annet skrevet at ufologen Jaime Maussan tidligere har blitt assosiert med påstander om romvesener, som ved senere etterforskning viste seg å være fem mumifiserte barnekropper.

Ifølge CBS News var formålet med høringen tirsdag at kongressen skulle avgjøre om Mexico kan bli det første landet i verden som anerkjenner utenomjordiske vesener som eksisterende vesener på planeten.

mest lest