Selges ut av mobilselskap for 3,6 milliarder kroner

Avatar photo
Publisert 15. mars 2023 | 21:23

Hollywood-kjendisen tjener seg ikke bare rik forran kamera. Nå håver Ryan Reynolds inn 3,6 milliarder kroner på sin investering i Mint Mobile.

Ifølge magasinet Variety skal Reynolds eie om lag 25 prosent av selskapet. Det betyr at han kan vente seg omtrent 3,6 milliarder kroner fra salget. Det skriver CNN.

Reynolds skal ha kjøpt seg inn i selskapet i 2019, og skal fremdeles være en del av Mint Mobile i form av markedsføring.

Et datterselskap av den tyske giganten T-Mobile skal stå bak oppkjøpet av selskapet som driver med forhåndsbetalte teleløsninger.

– Jeg har aldri drømt om å eie et selskap som dette, og heller aldri om å selge det til T-Mobile. Livet er merkelig, men jeg er veldig stolt og takknemlig, sier Reynolds på Twitter.

T-Mobile kjøper også opp Ultra Mobile, og har ifølge egne nettsider planer om å inkorporere forretningsmodellene til de to selskapene under egne vinger.

Mint jobber bare over 5G-nettet, og er derfor ikke tilknyttet noen teleleverandør, selv om de allerede har benyttet seg av T-Mobiles servere, ifølge deres egne hjemmesider.

Reynolds dukket også opp i en video på Twitter hvor T-mobile annonserer salget:

Ryan Reynolds er kjent fra filmer som Deadpool, Green Lantern, Mississippi Grind, Adventureland og Buried.

Joe Biden faktasjekket av Twitter

mest lest