Beinhard republikansk politiker tar av i sosiale medier

Avatar photo
Publisert 15. mai 2024 | 15:26

Valentina Gomez (25) ønsker å bli Missouris neste statssekretær. For å klare det, fører hun en valgkampstrategi som innebærer å dele vågale og beinharde klipp på sosiale medier.

Til sine drøyt 56.000 følgere på X, har Gomez både advart Hamas-tilhengere om at de kan bli skutt om de dukker opp på døren hennes, og frarådet folk fra å være «svak og homo».

De siste dagene har hun fått spredt videre klippene sine av profilerte partifeller og en rekke politiske kommentatorer med store følgerskarer. Gomez har også fått støtte fra republikaneren Matt Gaetz på X.

Den unge republikaneren støtter Donald Trump, stiller seg kritisk til amerikansk innblanding i andres kriger og vil brenne bøker som fremmer kjønnsteori og seksualisering av barn.

Hun fremmer også en aggressiv tone i sine politiske videoer hvor hun hyppig omtaler motstanderne som korrupte, feige, svake og grineunger.

Her kan du se noen av klippene hennes som får mest oppmerksomhet i sosiale medier:

Ifølge Daily Mail har Gomez sagt at hun mener Donald Trump vant valget i 2020, og at Joe Biden ikke er en legitim president.

For et par måneder siden gjestet hun Tim Pools podcast, som har 1,6 millioner følgere på YouTube. Her sa Gomez «ikke vær homo» i referanse til nasjoner som forbyr semi-automatiske rifler og flammekastere.

Du kan se den nesten tre timer lange podcasten med den våpenglade republikaneren her:

mest lest