Trump: – Publikum krever å få svar på «Kokainhistorien»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 15. juli 2023 | 05:34

Donald Trump hamrer løs på Biden-familien, etter at de forrige helg ble funnet kokain inne i Det hvite hus.

Søndag ble det funnet Kokain ved inngangsområde West Wing i Det hvite hus.

West Wing er knyttet til huset der president Joe Biden og førstedame Jill Biden bor.

Mange tror kokainene kan tilhøre president Joe Bidens sønn, Hunter Biden, som tidligere har vært rusmisbruker.

Artikkelen fortsetter.

Secret Service bestemt torsdag seg for å dropper etterforsking av saken. De viser til manglende bevis.

Trump mener om de ikke offentliggjør informasjon om dette, betyr det at de har ødelagt opptakene og at kokainen tilhørte Hunter og trolig «Kjeltring-Joe»

– Publikum krever å få svar på «Kokainhistorien» i Det hvite hus. På lik linje med at jeg raskt ga fra meg sikkerhetsopptakene fra Mar-a-Lago i dokument-bløffen, så har Det hvite hus sikkerhetskamera (langt flere enn på Mar-a-Lago), over hele stedet, og spesielt i det aktuelle området. Det vet 100 prosent sikkert hvem dette er. Om de ikke offentliggjør informasjon om dette, betyr det at de har ødelagt opptakene og at kokainen tilhørte Hunter og trolig «Kjeltring-Joe», for å gi denne totale katastrofen av en president litt liv og energi! skriver Trump på Truth Social.

Trump påstår også at president Biden var påvirket av kokain da dokumentbeslaget fant sted på Mar-a-Lago.

– Var «Kjeltring-Joe Biden» påvirket av kokain da han instruerte FBI/DOJ om å ulovlig invadere hjemmet mitt, Mar-a-Lago, noe som var et fullstendig og totalt brudd på mine grunnlovsrettigheter? Var han på kokain, eller andre forskjellige stoffer, da han for første gang i amerikansk historie fikk sin politiske motstander, som soleklart leder over ham i meningsmålingene, tiltalt og arrestert (to ganger, hvis du inkluderer det DOJ-styrte statsadvokatkontoret på Manhattan)? Vi er en nasjon i forfall! skriver Trump.

mest lest