Er Støre blitt en lystløgner som går inn for å villede folket?

Avatar photo
Rune Chr. Tollefsen
Leserinnlegg
Publisert 15. oktober 2022 | 09:05

Dette er et eksternt innlegg og står for skribentens meninger.

Det er så man ser et glimt av H.C. Andersens Keiserens nye klær i reprise når Støre velsigner de siste kraftkablene til Europa.

«Norge er en nettoimportør av kraft for første gang på over 30 måneder.» – Et bevis på at vi trenger kraftkablene, sier Jonas Gahr Støre.

At ikke Støre ser hvor avkledd han er når han uttaler dette viser en mangel på dømmekraft og en fundamental mangel på hva folket ser han for. Han er avkledd, naken til spott å spe for de som nå reiser seg i protest mot hans regjerings dømmekraft. Et så stort fall i meningsmålinger er et tydelig bevis på dette. Jaglands fallitterklæring med 36,9% var begynnelsen på slutten. Støre klarer mesterstykket å rive resten ned.

Etter staten har tømt det ene vannmagasinene etter det andre, ja selv Blåsjø, ett av våre flerårsmagasin som skal holde for 3 år er drastisk redusert til under kritisk nivå grunnet eksport til Europa hyller Støre kablene.

Nettavisen skriver «Lite nedbør gjorde Norge avhengig av strømimport i september. Som regel har Norge hatt store overskudd i denne måneden.»

– Vi må forvente mottiltak ved at vi faktisk får redusert importmuligheten hvis vi går til redusert kapasitet ut av landet, sa Peer Olav Østli, konserndirektør for systemdrift i Statnett, på pressekonferansen fredag 30 sept.

Det er så man lurer på om det finnes noen hjemme. Det er da innlysende at vi har manko på vannkraft her i Norge når vi har eksportert alt vi hadde som overskudd i flerårsmagasinene og andre magasiner som ble nærmest drenert tom for å selge kraft via de kablene. Man kan ikke sette plaster på en arterie og håpe det hjelper. Det er som å gi en rusmisbruker metadon, avhengigheten er der man døyver bare effekten av avhengigheten.

Man må reparere årsaken til problemene ikke symptomene i etterkant.

Statens jernhånd raserer Norge

mest lest