Norsk næringsliv og offentlige ansatte kveles av poserende hypermoral 

Avatar photo
Dan Odfjell
Samfunnsdebattant
Publisert 16. februar 2024 | 18:55

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Når norsk næringsliv, sammen med offentlige ansatte, har gått ut og fordømt Israel, indikerer det noe som er ren moralposering. 

I et opprop som hundretalls næringslivs-ledere har signert sammen med offentlige ansatte, står det at: «Det vi nå ser i Gaza, er ikke legitim bruk av militærmakt. Det må ta slutt, umiddelbart.» 

Skamfullt dette for alle oss andre, inkludert Israel-venner, som knapt har annet enn avsky for Hamas-terroristene.. Selv svenskene har stanset støtten til det korrupte UNRWA, hvorved Norge nå skiller seg heller ufordelaktig ut i den vestlige verden. En nylig avgått IDF-talsmann sa det slik: «Hamas har åpenbart ingen bedre europeisk venn enn norsk UD». Samtidig som Åsmund Aukrust (Ap) foreslo UNRWA nominert til Nobels fredspris; skamløst og politisk.

Er det virkelig så vanskelig å forstå at ingen israelsk regjering kan anerkjenne en fiende med ledere som sier og tydelig viser å ville utslette den jødiske staten? Det ville heller ikke de allierte, ei heller Norge, i 1945, overfor Hitler-regimet. Med kniven på strupen, har lille Israel kun seg selv å stole på. Eller som jeg selv sa til Israels forsvar ved min overskrift på Spikers Corner, «Var jeg selv en jøde, ville jeg gjort akkurat det samme», dvsetter 7. oktober, mot hatefulle mennesker med en uendelig dødsforakt.

Men vår dialog-elskende Gahr Støre misliker å erkjenne at alt ikke lar seg lyve eller «snakke seg vekk fra», at hans politiske «phony-triks» er avslørt. Lenge nok har han hengt i skjørtekanten til Gro Harlem Brundtland, men nekter fremdeles å erkjenne de islamske realitetene. Han innsatte en iraner som norsk stortings-president nest etter kongen i rang, en merkelig prioritering, for ikke å si skremmende.

Men som en tåkefyrste, hva hans unasjonale kjørebane som statsminister for Norge er, utover å holde seg selv ved makten, det holder han mest mulig hemmelig. I en norrøn tid ville han for lengst vært jagd av landet for sin manglende respekt for folk og landets beste. Det bærer saga-stor-verket Flatøybok i seks bind med all tydelighet klar beskjed om, men jeg betviler at noen statsråder har lest dette eller bryr seg om vår mer enn 1000 år dype kulturarv, om de bryr seg om kultur i det hele tatt.

Hadia Tadjik, som nestleder i Ap gjorde, narr av oss ved å si at brunost var det hun mest forbandt norsk kultur med, eller noe tilsvarende og nedverdigende. Og tydelig, kristen tro skal forsøkes druknet i islamsk tro, det arbeider sågar Den norske kirke for, med sine ihuga biskoper. Også derfor står kirkene nær tomme..

Er dette slutten på oss borgerlige og den vestlig sivilisasjon som har vært basert på kirke, nasjonalfølelse, patriotisme og privat eiendomsrett? Det er grunn i disse globalistiske tider til å minnes ordene fra kommunisten Lenin som mer enn 100 år tilbake i tid sa at «du skal ingenting eie og bli lykkelig», nær det samme som «WEF-skurken» Klaus Schwab sammen med sine til dels ikke-valgte sammensvorne, globalistiske makteliter hevder, fra Davos, med sin administrerende direktør, Børge Brende, Erna Solbergs utenriksminister.

Schwab skryter av at han har infiltrert demokratiske lands makteliter, og sannelig det ser slik ut, at «skurken» har rett. Forresten, er det ikke utrolig hva vår tids «ytringsfrihet» og høyere «plagierte utdannelse» har kunnet frembringe av menneskelig uforstand og galskap? Med Ap som sin høyeste beskytter? Men se, samtidig viser en nylig måling at folks tillit til politikerne nærmer seg et bunnivå.

Denne situasjonen, etter min mening, kan vi mest takke NRK og riksmedienes iherdige propagandister for, som tilslører den vestlige verdens virkelighet ved å snakke om alt annet enn det viktige; dvs på vegne av griske, utro makt-eliter som skamløst lyver og misleder oss.

I minst 40 år har vår UD-ledelse stått for løgn og politisk selvbedrag mht Hamas-realiteter, og Norge fremstår i dag slik som en uforsonlig og innbitt Israel- og jødehater. For ennå greier ikke UD å kondolere Israel etter 7. oktober massakren, eller å tillate vår konge å gjøre det. Og se, hvor skamfullt UD nå har stillet Norge i den vestlige verden. «Macron kaller Hamas-angrepet den største antisemittiske massakren i vårt århundre», og den franske presidenten fremstår krystallklar i sammenhengen.

At selv KrF plutselig tar side med Barth Eide og Hamas-terroristene, og mot Israel, det tror jeg preses Olaf Fykse Tveit personlig står bak. For den norske kirken har tidligere stått klart sammen med jødene, men med en ny preses, ikke lenger? Olaug Bollerud, hva tenker KrF på, å miste kristne stemmer? Og det sammen med Erna Solberg!

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

Strømstøtten og «svindelen» bak

mest lest