Norsk moralisme og nyfeminisme skader de svakeste kvinnene i Thailand

Avatar photo
Oskar Jørgensen
Selvstendig næringsdrivende
Publisert 18. januar 2023 | 20:57

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

I Norge har dobbeltmoralismen styrt av nyfeminismen og kvinnesakskvinnene medført at de svakeste og fattigste kvinnene i Thailand blir skadelidende.

I Norge er det i innført en lov av et nyfeministisk politisk regime der det er lov for en kvinne å selge sex – men det er ulovlig for en mann å betale for sex. Denne loven har «moralistene» også klart å påføre norske menn som «betaler for sex» i utlandet!

Så hvis det overføres penger mellom en turist som er mann og en fastboende som er kvinne – så er dette straffbart for MANNEN i hans hjemland, Norge. Og han skal straffes for dette når han vender tilbake til Norge.

La meg fortelle om en thaivenninne som er enslig mor på 33 år. Hun er fra det fattige Isaan, og da hun var 17 ble hun gravid til en gutt som ble født med en hjertefeil (hull i hjertet) Far til barnet forsvant.

Da barnet var 8 år måtte det ha en operasjon I hjertet. Prisen var 60.000 baht. Om lag 20.000 NOK.

Siden det verken finnes noe NAV eller Helfo eller et fungerende offentlig helsevesen for slike operasjoner, måtte operasjonen foretas på et privat sykehus. Hun hadde bare ett valg for å hjelpe sin sønn – eller miste ham. Skaffe penger som best hun kunne.

Så hun gikk til en privat lånehai som ga henne de 60.000 baht til en rente på 10 % i måneden. (6.000 baht i måneden) Siden to venninner var garantisten ble hun fast i fella til lånehaien.

Hun ble tvunget til å sette seg på bussen til Pattaya sammen med noen venninner. Og her var veien til massasjesalongene kort! Men jentene som jobber i disse salongene får ikke lønn, hvis de ikke har kunder.

Så de må sitte utenfor salongene og smile og forsøke å trekke kunder. Der de får 50% av hva kunden betaler. Ingen kunder – ingen lønn!

Drømmen for alle disse jentene er å treffe en mann som kan ta vare på dem og deres familie i framtiden. Og i mellomtiden gjør de hva som helst for å holde liv i seg selv og sine forpliktelser og forsøke å unngå straff og ydmykende aksjoner fra lånehaiene (som ikke bare betyr fysiske sanksjoner!)

Som kommer konklusjonen:

La meg understreke at jeg overhode ikke er aksepterer «menneskehandel».

Men når kvinner frivillig og åpent gjør hva som står i deres makt (og ikke minst mulighet!) for å holde liv i egne barn og familie, så er det ikke bare absurd – men også ondskapsfullt og en enorm uvitenhet når norske lover lager enorme hindringer i veien for uskyldige mennesker KUN fordi Norge ønsker å straffe menn – fordi de er menn!

Det som skjer når fattige jenter setter seg på bussen i Isaan på vei til Pattaya/Phuket med et håp om å treffe en «rik og snill farang» (utlending), har ingenting med menneskehandel å gjøre. Det handler om et ønske og en drøm om et bedre liv!

Og hvor mange fattige thaijenter som faktisk har fått et bedre liv ved å treffe en farrang – vet de nok bare i Kjærlighetens Bok i Kjærlighetens Himmel!

Selv om starten på kjærligheten var en kunde som betalte for en tjeneste ved ei «massasjesjappe» i Pattaya.

Men for norske myndigheter er disse menn ikke «potensielle ektemenn og fedre».  De er definert, av et land som er «feminisert» av k-VINNE-saks kvinner, som «Horekunder»!

Og horekunder skal straffes i Norge! Selv om aktivitetene de deltar i er lovlig I det landet aktiviteten utøves.

Lurås #3: Stig Roar Wigestrand: Bullshitjobber, rebeller, improvisasjon, jazz, ledere, staten, næringslivet, vaksiner

mest lest