Trump lanserte «The Never Surrender High-Tops»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 18. februar 2024 | 07:59

Lørdag lanserte Donald Trump et par gullfargede sneakers som det første offisielle Trump-fottøyet på «Sneaker Con» i Philadelphia.

Trumps fremmøte ble møtt med buinger fra de som motsatte seg ham, mens tilhengerne hans, iført Trump-effekter, ropte «USA!,» noe som gjorde det til tider vanskelig å høre Trumps tale, skriver AP.

– Det er mye følelser i dette rommet, sa Trump om reaksjonen, etter å ha holdt opp og vist frem et par gullsko, og deretter plasserte en på hver side av podiet sitt.

– Dette er noe jeg har snakket om i 12 år, 13 år. Og jeg tror det kommer til å bli en stor suksess, sa han.

– Vi skal endre kursen i dette landet raskt. Vi skal snu den. Og vi kommer til å huske på de unge menneskene, og vi kommer til å huske på «sneaker con», sa han ifølge NBC.

Kolleksjonen består av tre skopar.

Den gullfargede «Signaturskoen» ligger til salgs på en ny nettside. Skoen har en T inngravert på siden og det amerikanske flagget rundt ankelen, og prisen er 399 dollar, tilsvarende omtrent 4200 norske kroner.

Nettstedet hevder at det ikke har noen forbindelse til Trumps kampanje, til tross for at personer fra Trumps kampanjestab markedsførte arrangementet i sine nettinnlegg, ifølge AP.

Den uanmeldte lanseringen kom dagen etter at en dommer i New York beordret Trump og hans selskap til å betale en enorm sum på 355 millioner dollar i bøter.

mest lest