Trump dropper debatten hos Fox News – lar seg intervjue av Tucker Carlson på samme tid

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 18. august 2023 | 19:48

Onsdag 23. august er Fox News vertskap for den første presidentdebatten blant de republikanske kandidatene. Det er nå klart at det blir uten den som leder suverent på meningsmålingene, Donald Trump.

New York Times henviser til at kilder nær Trump skal ha blitt fortalt at han endelig har bestemt seg for å ikke delta. Det har vært litt usikkerhet rundt om han kom til å endre mening.

Og som en dobbel finger opp i ansiktet på Fox News ser det ut som Trump stiller til et times intervjue med Tucker Carlson på hans X (Twitter)-kanal, og at den slippes samtidig som Fox News arrangerer debatten.

Fox News og det republikanske partiet har prøvd iherdig å få Trump til å stille.

“Reagan didn’t do it, and neither did others. People know my Record, one of the BEST EVER, so why would I Debate?” skriver Trump på Truth Social på torsdag.

I april ble Tucker Carlson tatt av luften fra Fox News. Han får fortsatt betalt og er på kontrakt med dem og Fox har krevd at han slutter å publisere sine program andre steder. Men det har han ikke etterfulgt.

Mens Fox News har et gjennomsnitt på under tre millioner seere for hver sending, drar Tuckler Carlson titalls millioner visninger på Twitter/X.

mest lest