Trump: – Innvandrere forgifter blodet til landet vårt

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 18. desember 2023 | 10:24

Tidligere president Donald Trump med to folkemøter i helgen. Lørdag var det i byen Durham i delstaten New Hampshire og søndag i Reno, Nevada.

Innvandrere fra Sør-Amerika, Afrika og Asia strømmer inn i nasjonen vår og forurenser vårt samfunn, uttalte Trump under møte lørdag.

– De forgifter blodet til landet vårt, sa den tidligere presidenten, og fortsetter:

– De har forgiftet mentale institusjoner og fengsler over hele verden.

– Over hele verden strømmer de inn i landet vårt. Ingen ser engang på dem, de kommer bare inn og kriminaliteten kommer til å bli enorm, terrorismen kommer det til å bli, sa Trump.

I løpet av sin tid i Det hvite hus forsøkte Trump å bremse innvandring ved å konstruere ny mur ved grensen mellom USA og Mexico. Han bygde omtrent 724 kilometer med gjerder langs den nesten 3218 kilometer lange grensen. I tillegg implementerte hans administrasjon også et reiseforbud for personer fra flere hovedsakelig muslimske land, skriver Politico.

Nedenfor kan du se hele talen i Durham lørdag:

Artikkelen fortsetter.


På folkemøte i Reno, Nevada søndag, sier Trump at han vil mobilisere «betydelige ressurser» innenfor den føderale rettshåndhevelsen for å hindre innvandring til USA.

– Jeg vil flytte massive deler av føderal rettshåndhevelse til immigrasjonshåndhevelse inkludert deler av DEA, ATF, FBI og DHS, sa han til jubel på søndag.

– Og jeg vil gjøre det klart at vi må bruke alle nødvendige ressurser for å stoppe invasjonen av landet vårt, inkludert å flytte tusenvis av tropper som for tiden er stasjonert utenlands i land som ikke liker oss.

– De ler av vår nåværende president. De tror han er en tosk. Og vi burde ikke være der, fortsatte Trump.

– Vi må beskytte våre egne grenser først. Før vi forsvarer grensene til fremmede land, må vi ta oss sammen. Vi må kunne gjøre det selv.

mest lest