Tucker Carlson til frontalangrep på World Economic Forum: – De er ikke bare onde, de er latterlige

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 19. januar 2023 | 19:28

– Dette er idiotisk, sier han om World Economic Forum som pågår i Davos disse dager.

Det var WEF foreslo for Sri Lanka å kutte kunstgjødsel. De promoterer FTX og Sam Bankman-Frieds pyramidespill. Og nå hevder de seg å ville gjøre verden til et bedre sted.

Verden er snudd på hodet, mener Tucker Carlson. Ord ser ut til å bety det motsatte av det som hevdes. De som påstår de fremmer demokrati, er i virkeligheten autokrater. De som angivelig jobber for helse, gjør oss i stedet sykere…Og det såkalte World Economic Forum, ødelegger nasjonalstatenes økonomi, ironiserer Carlson i denne monologen.

Han viser til at WEF forslo for regjeringen i Sri Lanka å kutte ut kunstgjødsel. Resultatet ble hunger og opprør. De promoterte Sam Bankman-Frieds pyramidespill uten å forstå at han var en svindler. Og de mente lockdowns under Covid kom til å virke.

Og nå er de påen igjen, sier Tucker. De er ikke bare onde, de er latterlige. De har slettet sine anbefalinger og råd som nå tar seg dårlig ut.

Skjermbilde Tucker Carlson

Carlson spiller av et klipp av grunnlegger og president Klaus Schwabs åpningstale der han snakker om en «vanskelig tid» og å «beherske fremtiden».

– For å beherske den fremtiden, trengs en plattform der alle bidragsytere er til stede, sier Schwab (84) med sin tyske aksent.

Deretter spiller Tucker av et klipp av John Kerry (80), Bidens klimatsar, som snakker om at de på WEF er en «spesiell gruppe mennesker» som har satt seg fore å «redde planeten».

– Vi er nesten utenomjordiske, sier Kerry uten å forstå ironien i sine egne ord.

Og som ikke det var nok, dukket Al Gore (74) opp. Og han ser mer «syntetisk og merkelig ut en noensinne», ifølge Tucker Carlson.

Artikkelen fortsetter.

Skjermbilde Fox News

Deltagerne på WEF er noen «moraliserende, selvopptatte duster», sier Carlson og hevder de er ute etter å strupe ytringsfriheten for alle andre enn deres egen klasse og verdenssyn.

Monologen anbefales i sin helhet.

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 eller bank 1506.80.92768

Eskortetjenestene er fullbooket i Davos-området

 

mest lest