Tilkarrings-Norge

Publisert 20. juli 2023 | 19:51

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Det ser ut som Regjeringen og Stortinget spiller høyt for «galleriet» Er det egentlig vilje i Regjeringen til å hjelpe Ukraina, eller er det noen dominerende krefter i systemet som heller vil bruke katastrofen til å «hjelpe seg selv»?

Det er et engelsk ordtak som heter: «Nothing is as it seems to be» Reflekter litt over underliggende spørsmål og gjør deg opp en mening!

Visste du at kontrakten på 4.2 milliarder som «regjeringen» forhandlet fram med Nammo på Raufoss for et år siden for økt produksjon av artillerigranater og håndvåpen ammunisjon aldri ble noe av med dagens «regjering»? Det ser ut som regjeringen ikke vil bruke penger på dette og driver uthalingstaktikk. Nå er det igjen snakk om en ny og redusert avtale til 2,6 milliarder, men det er foreløpig bare snakk. Et år er sløst vekk – var det med vilje? Er var det bare et spill for galleriet?

 Visste du at Nammo har meldt inn at de for å øke produksjonen også trenger mer strøm, men at de har fått beskjed om at dette ikke er mulig fordi NVE/Statkraft har lovet bort alt tilgjengelig overskudd av kraft i området til et Kinesisk for samfunnet «unyttig tulle selskap»(Tik Tok)?  Visste du at TIK Tok sies å gå under betegnelsen «kraftkrevende industri» og derfor har rett til en dramatisk lavere strømpris en du som betaler gildet har rett på? Tik Tok, datasentraler og Bitcoin mining med nær sagt ingen ansatte er altså nødvendig og såkalt kraftkrevende industri? Hvor blåst går det an å bli?

Visste du at Norge har satt av 75 milliarder, halvparten til forsvar og resten til gjenoppbygging av Ukraina i god «sosialistisk ånd! Og jeg gjetter at det som vanlig er, ikke vil stilles krav til sporbarhet av hvor midlene tar vegen? Begynner du å kjenne deg igjen i dette «terrenget» nå?

Visste du at det nå hevdes at våre «gode» sosialistiske NGO`s med blant annet Gahr Støres gode venn «spydspissen» og sosialisten Jan Egeland i «Flyktninghjelpen» utøver et voldsomt press i kulissene for å få mandat til å disponere de 35 milliardene til såkalt gjenoppbygging i Ukraina?

Les også: Narrativet om klimakrise må ha en bakenforliggende agenda

Man følger kort og godt etter manges mening tilkarrings oppskriften på det økonomisk drepende «Grønne skiftet»! Mange spør – Hvis Ukraina hadde fremstått som et troverdig de-militarisert område (les ikke snakket om Nato og EU medlemskap i de brede og det vide), hvem vet med sikkerhet hvilken situasjon vi da hadde sett i dag? Det gjelder ikke bare Ukraina alene, hva med Europa som nå førstkommende vinter muligens kommer til å kollapse på grunn av egenprodusert energimangel (sanksjoner mot Russland og grønt skifte) og borgerkrigsliknende tilstander?

Etter de siste to års avsløringer av hva som synes å være ulovligheter blant mange på Stortinget, så ser du kanskje en gjenkjennbar «RØD» tråd? Vanlige folk har ikke overskudd eller energi til å følge med på forhold som foregår i Kulissene – og det er nettopp meningen! Nå skal det for øvrig vedtas en lov som gir Stat og Kommunal forvaltning vesentlig og inngripende utvidet rett til å unnta innsyn i offentlige dokumenter! Du skal hverken vite, eller ha rett til å få vite: Systemet rigges ytterligere. Statsfinansiert media har så langt vært på lag med «Tyvene», men ser nå (i beskjeden grad) at det nye lovforslaget vil tømme dem fullstendig for alle muligheter til å rapportere annet enn kakeoppskrifter, nye sexstillinger og opplevelser til ukjente «kjendiser.

I dette «riggede» spillet som nevnt over blir du som utslitt skattebetaler og slave i systemet sjanseløs! Hvis du synes dette er helt greit og framtidsrettet for deg og din familie, og at tilkarrings-virksomhet og tyverier fra fellesskapet og private i prinsippet er akseptabelt, ja da er det bare å stemme på et hvilket som helst parti på Stortinget! Er det imidlertid ikke greit, ja da finner du deg et fler-saks alternativt parti som setter NORGE FØRST og som idag ikke sitter på Stortinget.

mest lest