Konsernsjef hoppet i døden fra skyskraper i New York

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 4. september 2022 | 20:41

Gustavo Arnal, som var konserndirektør og finansdirektør i selskapet Bed Bath and Beyond, er identifisert som mannen som hoppet fra 18. etasje i en skyskraper i New York City fredag.

Arnal (52) hoppet fra et tårn i Manhattans Tribeca-seksjon kjent som «Jenga Building,». Bygningen har totalt 60 etasjer.

Jenga building i New York. Foto: By Rhododendrites – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=107813293

Bed Bath and Beyond bekreftet i en pressemelding søndag at Arnal er død, skriver Fox News.

«Jeg ønsker å uttrykke vår oppriktige medfølelse til Gustavos familie,» sa Harriet Edelman, styreleder for Bed Bath & Beyond Inc.s styre i en skriftlig uttalelse. «Gustavo vil bli husket av alle han jobbet med for sitt lederskap, talent og forvaltning av selskapet vårt.»

Hendelsen skjedde to dager etter at Bed Bath and Beyond kunngjorde at de vil kutte rundt 20 % av arbeidsstyrken og stenge 150 butikker som en del av en bredere behandlingsplan.

Aksjene stupte mer enn 20 % på nyhetene.

Arnal var tidligere som finansdirektør i skjønnhetsselskapet Avon og hadde flere lederroller i mer enn 20 år hos Procter & Gamble.

Asylsøkere vil heller dø enn å bli sendt til Rwanda

mest lest