Fant undertøy i senga hun delte med forloveden – da tok nyhetsankeret sitt eget liv

Avatar photo
Publisert 5. september 2022 | 19:16

En trist historie vekker oppsikt i USA.

Neena Pacholke tok sitt eget liv sist lørdag (27. august) i Wausau, Wisconsin, USA.

Ifølge DailyMail.com skal Neena ha funnet undertøyet til en annen kvinne i sengen hun hadde delt med sin eksforlovede og tobarnsfar Kyle Haase (38) da hun bestemte seg for å ta sitt eget liv.

Det nyforlovede paret hadde nettopp kjøpt et nytt hus i mai etter å ha vært sammen i nesten to år. I juli sa Kyle at han ville avbryte bryllupet.

Ifølge en politiuttalelse var planen at paret skulle gifte seg 12.oktober.

– De kranglet alltid. Det virket som Neena var mer forelsket i Kyle enn han var i henne, skal en bekjent av paret ha uttalt til Daily Mail.

Slitt mentalt

Ifølge kilder av den britiske avisen skal Neena ha vært mistenksom på at forloveden hadde begynt å ha et forhold til en av sine tidligere partnere etter at Kyle sa han ikke ønsket å gjennomføre bryllupet i juli.

Kyle hadde fridd til Neena i mai og kort tid etterpå de kjøpte huset skal de ha flyttet inn i lag.

Men så startet bråket og Kyle truet med å kaste henne ut etter krangelen de hadde i juli.

Det hele endte på tragisk vis da Neena fant undertøyet av en annen kvinne i sengen de delte i det nykjøpte huset. Da bestemte nyhetsankeret seg for å ta selvmord.

(Bilde: Twitter/ @neenapacholketv)

– Hun hadde alltid et flott smil om munnen. Men for at hun skulle begå selvmord, må det ha vært et livsendrende øyeblikk i tankene hennes for å ta sitt eget liv, sa en venn av Neena til Daily Mail.

Etter hennes død ga foreldrene hennes et intervju til WAOW-9, kanalen der der Neena var nyhetsvert for morgenprogrammet Wake Up Wisconsin.

De sa at hun hadde slitt mentalt.

– Hun fikk behandling. Jeg må si det – hun hadde vært på krisesenteret et par ganger. Hun hadde så mange folk her å snakke med. Hun snakket med folk, men hun ville ikke at noen skulle vite hvordan hun hadde det vondt, så hun snakket ikke før det ble så ille, sa foreldrene.

En minnestund ble holdt for Neena søndag 4-september.

Gambia vil ha slutt på sexturisme fra vestlige kvinner: Vil ha «normale» turister

mest lest