Støtt oss ved å abonnere på iNyheter

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 6. september 2022 | 18:40

Ting tar som regel lenger tid enn man tror og så også med å få på plass betalingsløsningen til abonnementsordningen vår. Men nå er den klar med kortbetaling gjennom Nets. Vipps til abonnementene vil ta noen uker til å få på plass.

Vi starter ut med en årspris på 695 kr som vi håper så mange som mulig kan tegne seg for. Abonnementet fornyes automatisk etter ett år til en pris av 1495 kr. Det er også mulig å tegne månedsabonnement til 139 kr.

Etter hvert vil vi legge ut noen artikler kun for abonnenter, men prøver å holde mest mulig åpent nå i begynnelsen.

Økonomien i begynnelsen er veldig stram og vi prøver å holde budsjettet så lavt som mulig. Vi er helt klar over at mange av dere sliter med strømregninger og andre kostnader.

Alt vi får inn av midler vil gå direkte inn for å lage et bedre produkt. Slik det er nå, må jeg bare innrømme at ambisjonene er noe større enn ressursene vi har. Men man må sette seg høye mål og henge i stroppen.

Vi har allerede sett at mange av dere har vært inne på Vipps 763291 og direkte på bankkonto 1506.80.92768 og gitt oss donasjoner. Det er vi utrolig takknemlig for og tar selvfølgelig fortsatt imot alle donasjoner dere kan avse i tillegg til abonnementene.

Det blir et tøft oppstartsår, men det er realiteten for alle nystartede virksomheter. Vi er beredt til å ta de utfordringene som kommer. Tusen takk til dere som er med på dette spleiselaget for en uavhengig nettavis med integritet.

Klikk her for årsabonnement

Klikk her for månedsabonnement

mest lest