Republikanere sender migranter til velstående demokraters hjemsteder: – Gjør jobben deres!

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 17. september 2022 | 19:13

Det var Texas-guvernør Greg Abbott som startet kampanjen etter forslag fra Donald Trump.

Nå har Florida-guvernør Ron DeSantis kastet seg på. Onsdag sendte han to fly med migranter til feriestedet Martha’s Vineyard, der mange rike demokrater har sine palasser, deriblant tidligere president Barack Obama.

Texas guvernør Greg Abbott har busset migranter ut av Texas til byer med demokratiske ordførere som del av en politisk strategi allerede i flere måneder. Arizonas guvernør Doug Ducey har gjort det samme. Denne uken fulgte altså Floridas guvernør Ron DeSantis opp en «trussel» han allerede indikerte i 2021. To fly med migranter ble sendt til det velstående feriestedet Martha’s Vineyard denne uken.

Det var Donald Trump som først lanserte ideen om å sende migrantene direkte til de byene som er ledet av progressive politikere som tar til orde for åpne grenser.

Abbott tvitret at han hadde sendt bussene som ankom visepresident Kamala Harris residens i Washington D.C. torsdag: «Vi sender migranter til bakgården hennes for å oppfordre Biden-administrasjonen til å gjøre jobben sin og sikre grensen.»

Omtrent to dusin menn og kvinner sto utenfor residensen til visepresidenten denne uke, med klare plastposer med eiendelene sine båret med seg over grensen, før de flyttet til en nærliggende kirke, skriver CNBC.

Ron DeSantis er nå ute og latterliggjør president Biden etter at Det hvite hus sier de mobiliserer administrasjonen for å løse problemene med migranten som er sendt.

– Biden har ikke vist evne til å mobilisere over andre presserende spørsmål, sa DeSantis under en pressekonferanse.

– Biden mobiliserte ikke kabinettet sitt når vi hadde millioner av mennesker som kom til grensene våre. Eller når amerikanere blir utsatt for kriminalitet fra ulovlige innvandrere.

DeSantis omtalte politikken fra Det hvite hus som hykleri. Det er Breitbart som rapporterer dette.

På Fox News rapporterer de at ytterligere 50 migranter ankom Kamala Harris residens på lørdag etter å ha blitt sendt fra Texas og Greg Abbott. I hovedsak migranter fra Venezuela.

Harris har hevdet at det ikke er noen krise ved grensen, noe flere grensevakter har sagt at simpelthen ikke er sant, skriver Fox News. Hennes mann har fordømt ankomstene av migrantene ved boligen deres.

Alexandria Ocasio-Cortez, som sitter i Representantenes hus fra New York, omtaler det politiske stuntet fra republikanerne som en «forbrytelse mot menneskeheten».

På sosiale medier latterliggjøres alt oppstyret som gjøres av demokratenes politikere om de fåtall migrantene som blir sendt. I grensestatene ankommer tusenvis daglig. Bare i juli ankom 200.000 migranter den sørvestlige grensen, skriver Fox News.

Derfor er Sverigedemokraterna så populære

mest lest