Mange skeive tar nå avstand fra LGBTQ-bevegelsen

Avatar photo
Publisert 24. september 2022 | 21:36

Splittelsen internt i LGBTQ-beveglsen har tatt seg opp den siste tiden. I helgen ble Pride-veteranen Fred Sargeant angrepet av transaktivister under en parade i Vermont i USA. Samtidig passerer «Gays Against Groomers» 100,000 følgere på Twitter.

Fred Sargeant (74) er kjent som grunnleggeren av «Pride». Han var tilstede under Stonewall-opptøyene i 1960. For noen få dager siden ble han angrepet under en Pride-parade i Vermont, USA.

Sargeant møtte opp i paraden for å protestere mot kvinnehatet og homofobien som fremmes av transaktivistene i LGBTQ-miljøet. Han mener homofile bør ta avstand fra kjønnsideologien og seksualiseringen av barn som transaktivistene fremmer.

I et Facebook-innlegg skriver Sargeant at han ble angrepet av en gruppe sinte mennesker som ropte nedsettende kommentarer etter han, slo han i bakhodet, helte kaffe på han, og forsøkte å stjele skiltet han hadde bragt med seg.

Videre skriver han at en gruppe mennesker skubbet ham i bakken og skadet ham. De stjal og skadet eiendeler som tilhørte Sargeant til en verdi på rundt 5500 kroner.

Sargeant sier han ble angrepet av transaktivister som ikke var enige med meningene og ytringene hans.

Hylles av JK Rowling

Den berømte Harry Potter-forfatteren J. K. Rowling har de siste årene gjennomgått en rekke kontroverser etter hennes utspill på Twitter om transaktivismen og kjønnsteori. En av meningene Rowling har fått kritikk for, er at hun mener kjønn er en biologisk egenskap og at mennesker ikke kan endre kjønn.

På Twitter skriver Rowling at volden som utøves av transaktivistene er en del av strategien til denne autoritære bevegelsen.

Hun skriver også at tre er arrestert etter angrepet på Sargeant.

Les også: Nye trusler fra Russland

På Facebook har Sargeant vært aktiv siden angripet, og det ser ut til at alt står bra til med han.

iNyheter har nådd ut til Sargeant for å få en kommentar, men har ikke enda fått svar.

Homofile står opp mot seksualiseringen av barn

Twitter-kontoen «Gays Against Groomers» har nå passert 100,000 følgere. De beskriver seg selv som en ansamling av homofile som vil kjempe mot seksualiseringen av barn i samfunnet under forkledningen av toleranse og inkludering.

(Begrepet «groomer» brukes mye på nettet for å antyde at transaktivistene er ute etter å innrette barn til en seksualisert rolle hvor de kan misbrukes seksuelt av voksne pedofile, journ.anm.)

På Twitter skriver de at bevegelsen som en gang handlet om kjærlighet og toleranse har blitt kapret av politiske aktivister som fremmer ekstreme konsepter og ideer, spesielt rettet mot barn.

– Flertallet av homofile er uenig med vendingen som bevegelsen vår har tatt. Dette er ikke en kamp vi ønsker at andre skal kjempe i vårt navn.

Videre skriver de at de konkret er motstandere av medisinsk behandling og forsøk på kjønnskonvertering av barn. De skriver også at det er upassende med «drag shows» hvor barn får være tilskuere, og at det er feil at kjønnsteori fremmes i skolen.

I sommer skrev Norge IDAG at kjønnsteori nå er innført i norske pensumbøker for barneskoleelever. I Aschehoug Undervisning sin lærebok i samfunnsfag for 5. trinn står det skrevet i et avsnitt:

«Da jeg ble født, gjetta legene på sykehuset at jeg var en jente. Det trodde de andre voksne på, men da jeg gikk på videregående skole, måtte jeg fortelle dem at legene tok feil.»

Dagen skrev en lignende sak i fjor.

Norsk politi blir nok en gang bedt om å legge seg flate for en fremmed dominanskultur

mest lest