Kanye West: Flertallet av mediene har en «gudløs agenda»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 9. oktober 2022 | 03:14

Kanye West forteller hvorfor han er pro-life, i et intervju med Tucker Carlson. Han har på seg en «White Lives Matter» t-skjorte.

West sier det ble et opprør spesielt fra de til venstre, etter å ha vist frem skjorten, skriver Fox News.

Tucker Carlsons sier at liberale medier stemplet han som en «ekstremist». West, svarte at han privat ble advart om at folk som hadde på seg skjorten ville bli overfalt.

West sier at såkalte venner rund han, truet han på livet for å bruke White Lives Matter skjorte. De som brukte en slik t-skjorte ville få «grønt lys», som betyr at de som bruker den vil få juling.

– Jeg sa ok, «grønt lys» meg da», sier Kanye West.

– Vi er i kamp med mediene, flertallet av mediene har en «gudløs agenda». Og vitsene deres fungerer ikke. De sier oh «Dere er gale». Men alle disse tingene, de fungerer ikke, sier han.

Ifølge Kanye West er det er flere svarte babyer som blir abortert enn født i New York City, og 50% av svarte sine dødsfall i Amerika er abort.

– Jeg bryr meg ikke om folks reaksjoner, Jeg bryr meg om det faktum at det er mange svarte babyer som blir abortert. Jeg opptrer for et publikum av en, og det er Gud, legger han til.

 

Kanye West: Black Lives Matter var lureri

mest lest