Langer ut mot «jøder som kontrollerer media» og hevder George Floyd døde av overdose

Avatar photo
Publisert 18. oktober 2022 | 06:52

Kanye West skaper overskrifer i USA etter kontroversielle uttalelser. 

Media er ikke blid på den svarte rapperen som har gått til krig mot journalister og de som jobber i pressen den siste tiden.

West mener media misbruker svarte mennesker i sitt forsøk på splitt og hersk i samfunnet.

I en rekke saftige uttalelser mot media den siste tiden, kommer han også med sin mening om dødfallet til afroamerikaneren Geroge Floyd som døde i politiets arrest for to år siden.

West hevder politimann Derek Chauvin, som ble dømt for å ha drept Floyd, ikke gjorde noe galt og at Floyd døde av overdose.

– Han døde av overdose på fentanyl. Hvis du ser på politimannen hadde han ikke engang kneet på nakken hans, sier West i et nytt intervju.

Rettsmedisinere konkluderte i saken mot politimann Chauvin at Floyd døde som følge av trykk på nakken og oksygenmangel. Chauvin ble dømt til livsstid i fengsel da saken kom opp i retten i fjor.

Etter Floyd-dødsfallet gjorde organisasjonen Black Lives Matter opprør i flere amerikanske byer der de utførte hærverk for flere milliarder kroner. Flere uskyldige døde som følge av opprøret.

West mener hele organisasjonen er basert på en løgn. I forrige uke ble rapperent avbildet sammen med den politiske kommentatoren Cancence Owens der de hadde på seg skjorter med påskriften White Lives Matter, i et stikk til BLM.

Sionister

West la også til under intervjuet som er lagt ut på Youtube at media er kontrollert av jødiske sionister og at de «eier» stemmen til svarte mennesker, melder PageSix.

Han hevdet også at sionistene har blokkert han fra å snakke siden han ble utestengt fra sosiale medier.

– Jødiske folk har eid den svarte stemmen. Enten det er gjennom at vi har på oss Ralph Lauren-skjorte, eller det er at vi alle er signert til et plateselskap, eller har en jødisk manager, eller blir signert til et jødisk basketballag, eller gjør en film på en jødisk plattform som Disney. De blokkerte meg. Jeg har ikke gjort noe galt. Jeg har ikke brutt noen lov. Men de blokkerte meg, sa West.

Kanye West: Flertallet av mediene har en «gudløs agenda»

mest lest