Søvnløs Hillary Clinton med advarsel: – Høyreekstremister vil prøve å stjele valget

Avatar photo
Publisert 25. oktober 2022 | 18:40

Den tapende presidentkandidaten fra 2016, Hillary Clinton, kommer med ny kunngjøring på sosiale medier.

I en video sier Clinton at hun er bekymret for at «høyreekstremister» vil prøve å kuppe presidentvalget i 2024.

Dette med hjelp fra høyesterett i USA, hevder hun.

Det er Yahoo News som melder dette.

Clinton sier følgende i videoen:

Hei, folkens. Jeg er her for å fortelle om noe som holder meg våken om natten. Og jeg vet at denne gruppen virkelig forstår hva jeg skal si. Jeg vet at vi alle er fokusert på mellomvalget i 2022, og de er utrolig viktige. Men vi må også se fremover for vet du hva?

Våre motstandere er absolutt høyreekstreme som allerede har en plan om å bokstavelig talt stjele neste presidentvalg. Og de legger ikke skjul på det. Den høyrekontrollerte høyesterett kan være klar til å dømme om å gi statlige lovgivere, ja, du hørte meg riktig, statlige lovgivere har makt til å velte presidentvalg. Bare tenk om det skjer? Presidentvalget i 2024 kunne ikke avgjøres av den folkelige avstemningen eller til og med av den Anakronistiske valgkollegiet, men av statlige lovgivere, mange av dem republikansk kontrollert.

Men det er også gode nyheter. I møte med denne svært reelle trusselen mot demokratiet, har Indivisible lansert Crush the Coup for å sikre at vi er klare til å forsvare demokratiet i 2024. De har satt sammen en liste over kritiske raser i seks nøkkelstater og hvordan du kan bli involvert . Vil du støtte Crush the Coup ved å donere til Udelelige og statlige lovgiverkandidater? Hvert av disse løpene er svært konkurransedyktige, og pengene dine kan godt avgjøre vinnerne og vinneren av neste presidentvalg. Dette kunne ikke vært viktigere eller mer presserende.

Med videobeskjeden ønsker Clinton donasjoner for å stoppe de hun mener er høyreekstremister i presidentvalget.

Se video:

mest lest