Andrew Tate har blitt muslim

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 26. oktober 2022 | 12:31

Den kontroversielle influenseren Andrew Tate har blitt muslim.

For ikke lenge siden ble det kjent at han ble kastet ut Facebook, Instagram, Tik Tok, YouTube  og de fleste andre sosiae medier.

Influenseren ble utestengt å ha brutt med selskapenes retningslinjer mot hatefulle ytringer.

– De utestengte meg fordi store deler av befolkningen gikk med på mine veldig tradisjonelle maskuline verdier. Jeg har et veldig tradisjonelt maskulint liv. Jeg har raske biler, et stort hus, mye penger og en vakker kjæreste, og de syntes dette var veldig, veldig truende, sa Tate i et intervju med Fox-programleder Tucker Carlson.

Tate mener kvinner er elendige bilførere. Arrangerte ekteskap burde gjeninnføres. Donald Trump er den største av alle. Hvis du ikke snakker om penger, er det fordi du ikke har dem. Kvinner har deler an ansvaret for en voldtekt. Voksne menn spiser ikke sushi. I det minste var det slik han ble forstått av sine kritikere.

Dette er bare noen av de svært mange spektakulære uttalelsene som Andrew Tate aggressivt og høylytt serverte millioner av fans via TikTok, Instagram, YouTube eller Twitch.

Hans fanskare vokste enormt raskt før han altså ble utestengt.

Nå har han altså blitt muslim.

– Derfor er jeg muslim, skriver Tate på det sosiale mediet Gettr.

– Enhver kristen som tror på det gode og forstår den virkelige kampen mot ondskap må konvertere, skriver Andrew Tate og viser til et ordspråk fra koranen.

 

Tate publiserer også sine «tenets» på Gettr-kontoen sin.

 

Anine Kierulf vil endre § 185: Rasismeparagrafen

mest lest