NRK-profilen Thomas Seltzer mener «oligarkene i USA» planlegger statskupp: – Borgerkrigen kommer

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 10. november 2022 | 17:55

Thomas Seltzer komme med særdeles dystre spådommer og filleriste forståsegpåere fra Norge som ser ned på amerikanerne og har lett for å stemple dem som dumme rasister.

Seltzer, som er både aktuell med ny sesong av NRK-suksessen UXA og bok som skal lanseres om kort tid.

Thomas Seltzer, som er norsk, selv om han også er amerikaner, har i en ny sesong av NRK-suksessen UXA, nok en gang kjørt gjennom USA for å møte ekte amerikanere.

– Det blir borgerkrig. Det er det ingen tvil om. Folk har gitt opp å tro på det politiske systemet, og det er vanskelig å ikke forstå hvorfor. Uansett hvem dem velger, blir det aldri noe bedre, sier Thomas Seltzer til Nettavisen.

Seltzer har inntrykket av at amerikanerne er helt uten håp. Det er ingen vits i å stemme på politikere, fordi det blir ingen endring uansett.

Seltzer mener oligarkene vil forsøke å gjøre et statskupp, og la en versjon av Trump få styre som en fascistisk leder som skal gjøre hevn mot den andre siden, og erobre makten til elitens fordel.

For dem som tror det blir en kamp mellom bare venstresiden og høyresiden, mener han det blir feil. Det er et folk uten håp, som ikke lenger har noe å tape, mener han.

Mot alvorlig dieselkrise i Europa og USA

mest lest