Lan Marie Berg entrer realitybransjen: – Kanskje jeg også skal ta av meg klærne?

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 30/11/2022 | 02:09

En av de 24 deltakerne av NRKs nye humorprogram «24-stjerners julekalender» er Miljøpartiet De Grønne-politikeren Lan Marie Berg (35).

Hver dag i desember skal deltakerne konkurrere i flere av julestrias utfordringer, og hver dag må en av dem forlate konkurransen.

– Jeg hadde ikke regnet med at jeg skulle gå inn i den bobla så fort. Men plutselig så var jeg sånn «hmm, kanskje jeg også skal ta av meg klærne?», fordi alle andre gjorde det. Men jeg tror nok ikke jeg gikk hele veien, nei, sier Lan Marie Berg til TV 2.

Berg forteller at hun har lært mye om seg selv under innspillingen.

– Og det forventet jeg ikke i det hele tatt. Jeg har lært mye om hvordan jeg reagerer i ulike situasjoner, og hva som er mine styrker og svakheter. Jeg har blitt litt mer komfortabel i meg selv, så det har vært litt av en reise, sier hun.

På spørsmål om hun er bekymret for at hennes deltakelse i et reality-program kan bidra til nok en runde med hets, svarer Berg at man bare får ta det med et smil.

MDG vil ha solidaritetsskatt: – Bør gis til europeiske husholdninger

mest lest