mRNA-vaksineforsker tilbake på Twitter

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 13. desember 2022 | 10:24

Vaksineforsker Robert Malone er gjeninnsatt på Twitter etter å ha blitt utestengt på grunn av covid-feilinformasjonspolitikk.

På mandag gjenåpnet Twitter kontoen til Robert Malone, som tidligere ble sparket av plattformen for sine innlegg om koronavirusvaksiner.

Malone, er en mRNA-vaksineforsker, som ble fjernet fra Twitter for nesten et år siden for tilsynelatende å ha brutt det sosiale medienettstedets retningslinjer for feilinformasjon om COVID-19.

Han hadde gjentatte ganger kommet med påstander om vaksinenes effektivitet, ifølge Fox News.

Twitter spesifiserte ikke etter suspensjonen hvilke av Malones tweets som brøt med retningslinjene.

I en av hans siste tweets før han ble utestengt, delte Malone 29. desember 2021 en lenke til en video fra Canadian COVID Care Alliance med tittelen «The Pfizer Inoculations For COVID-19 – More Harm Than Good – VIDEO».

«Pfizer 6 måneders data som viser at Pfizers COVID-19-inokulasjoner forårsaker mer sykdom enn de forhindrer. I tillegg en oversikt over Pfizer-prøvefeilene i både design og utførelse», heter det i en beskrivelse av videoen.

Twitter markerte med en «Misvisende» markør på Malones tweet og begrenset likes, retweets og svar på innlegget.

Omtrent samtidig med Twitter-utestengelsen ble Malones opptreden på Joe Rogans podcast sensurert av YouTube. I intervjuet med Rogan diskuterte Malone vaksiner og regjeringens respons på COVID-19-pandemien.

Malone har gjort flere opptredener som gjest på Fox News, inkludert på «Tucker Carlson Tonight» og «The Ingraham Angle».

– Etter tredje dose koronavaksine gikk kroppen «berserk»

mest lest