Influenser funnet partert i kjøleskap

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 26/02/2023 | 09:24

Tre personer er pågrepet mistenkt for drapet på en modell og influenser i Hongkong.

28 år gamle Abby Chois bein ble funnet i et kjøleskap i et hus i utkanten av Hongkong, opplyste politiet søndag. Kvinnen ble sist sett tirsdag og levningene ble funnet fredag.

Tobarnsmorens hode, overkropp og hender er ikke funnet. Politiet har blant annet tatt i bruk droner og et rappelleringslag i letingen etter kroppsdelene.

I huset, som ligger i Tai Po-distriktet, fant politiet også verktøyene som ble brukt til å partere kvinnen – en kjøttskjæremaskin og en elektrisk sag.

Politiet har etterforsket modellens eksmann og tre av hennes tidligere svigerforeldre etter det grusomme funnet fredag, skriver The Sun.

Politiet mistenker at Abby Chois eks-svigerfar var hjernen bak drapet.

Myndighetene mener Abby hadde økonomiske uoverensstemmelse med eksmannen og hans familie om en eiendom som kostet 100 millioner Hong Kong-dollar, som tilsvarer omlag  132 millioner norske kroner, som hun hadde planlagt å selge.

– Vi tror offeret og hennes eksmanns familie hadde mange økonomiske tvister som involverte store summer. Noen var misfornøyde med hvordan offeret håndterte eiendelene sine, som ble et motiv for å drepe, sier politiet.

– Etter at vi brøt oss inn i et hus som ble leid av hennes eks-svigerfar fredag ettermiddag, oppdaget politiet to ben i kjøleskapet, samt offerets ID-kort, kredittkort og andre eiendeler, sa politisjef Alan Chung.

Abbys eksmann (28), ble arrestert for drap lørdag ettermiddag da han forsøkte å flykte fra byen med båt, ifølge politiet.

Mannens far, mor og eldre bror ble pågrepet dagen før. De blir fremstilt for varetektsfengsling mandag.

Hevder hun er Madeleine McCann

mest lest