Politiets pressesjef om «kvitteringsordning»: – Mannskapene opplever at det tar tid, men at det samtidig skaper tillit (+)

Avatar photo
Jørgen Granberg
Journalist
Publisert 02/03/2023 | 19:22
Den 5. desember 2022 startet Oslo politidistrikt (OPD) en forsøksordning hvor politipersonell på forespørsel nærmest uten opphold skulle utlevere en skriftlig bekreftelse til den/de personene som ble stoppet og kontrollert av politiet.  Dette «prøveprosjektet» ved OPD, som er iverksatt i forkant av regjeringens pilotordning, har fått navnet «Politikontroller i et diskrimineringsperspektiv».   Bakgrunnen for denne «kvitteringsanordningen», […]
Denne artikkelen vises kun for abonnenter av iNyheter.no. Du kan kjøpe abonnement her: iNyheter årsabonnement eller iNyheter månedsabonnement.
Allerede abonnent, logg inn her.

mest lest