Trump-intervju med Sean Hannity: – Jeg kan få en slutt på krigen på 24 timer

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 31/03/2023 | 03:21

I et intervju med programlederen Sean Hannity på Fox News sier Donald Trump at om krigen i Ukraina ikke er over innen 2024, og han blir valgt til president i USA, så kan han få en slutt på krigen i Ukraina på 24 timer.

I intervjuet hevder Trump at forhandlinger mellom ham, ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og russlands president Vladimir Putin, vil gå unna veldig fort.

– Hvis det ikke er løst, vil jeg få det løst innen 24 timer med Zelenskyj og med Putin. Og det er en veldig enkel forhandling som skal finne sted, men jeg vil ikke fortelle deg hva det er, for da kan jeg ikke bruke den forhandlingen, sier Trump.

Hvordan vil ikke Trump snakke om, men sier det bare kan løses ved at han sitter i Det hvite hus.

– Men det er snakk om en veldig enkel forhandling som vil finne sted. Jeg vil få løst dette i løpet av én dag, sier Trump.

– Hvis ikke dette er over innen vi skal ha valget, noe som er mulig, så er det også mulig vi befinner oss i tredje verdenskrig med disse idiotene som holder på som de gjør. Vi kan ende opp en i atomkrig som vil få første og andre verdenskrig til å se ut som en barnelek.

I intervjuet nevnte Trump også at krigen aldri ville ha startet om han hadde vært president.

– Med disse idiotene kan du finne deg selv i en atomkrig som ville få første og andre verdenskrig til å se ut som «patty cakes» … Men hvis problemet ikke blir løst, vil jeg løse det på 24 timer med Putin og Zelenskyj.

Trump forteller om noen av sine største prestasjoner som president og deler sine tanker om Biden, Putin og mer på «Hannity»:

Donald Trump blir tiltalt

mest lest