Alvorlige anklager mot Rammstein-vokalist

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 30. mai 2023 | 01:30

En irsk kvinne kommer med alvorlige anklager mot Rammstein-vokalist Till Lindemann.

Forrige mandag åpnet rockerne i Rammstein sin turné – den første av 20 konserter startet i Vilnius, Litauens hovedstad.

I etterkant av konserten hevder den 24 år gamle kvinnen, Shelby Lynn, at hun skal ha blitt invitert på fest både før og under konserten sammen med andre unge kvinner. Lindemann (60) delte ut tequila der. Under en konsertpause ble hun deretter ledet av en ansatt inn i et lite rom hvor hun skulle møte Rammsteins frontfigur og vokalist.

Lindemann skal angivelig ha blitt svært sint da hun fortalte at hun ikke ønsket å ha samleie med ham. Hun hadde imidlertid blitt forsikret om at møtet ikke handlet om det, skriver tyske avisen Bild.

Neste morgen oppdaget hun blåmerkene. Hun hadde også symptomer som hjertebank, kvalme og frysninger, skriver avisen.

24-åringen fra Irland la ut bilder på Twitter med mørke blåmerker over hele kroppen, som hun sa at hun fikk i den påståtte hendelsen.

– Blåmerker, inkludert det som ser ut til å være fingeravtrykk fra å bli tatt tak i. Jeg vet ikke når dette skjedde fordi jeg var så påvirket. Dette er fra natta og morgenen etter, skriver hun.

Rammstein avviser påstandene.

– Når det gjelder påstandene om Vilnius som sirkulerer på nettet, kan vi utelukke at det som hevdes har skjedd i vårt miljø. Vi er ikke kjent med noen offisiell etterforskning av dette, skriver bandet på Twitter.

mest lest