«Norge går så det suser» – offentlig sektor bikker snart en million!

Publisert 4. juni 2023 | 11:32

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Arbeiderpartiets slagord «Arbeid for alle» er en kynisk konstruksjon for sementering av politisk makt finansiert med oljepenger og skjuler bevisst en enorm arbeidsledighet.

Sammenliknbare land med dobbelt så mange innbyggere har halvparten så mange offentlige ansatte!

Begge de sosialistiske EU logrende partiene H og Ap har forstått hvilket velgerpotensial som ligger i å finansiere masseinnvandring og en stor offentlig sektor! GHB eller liksom sosialisten Gro Harlem Brundtland om du vil (GHB-også et narkotisk stoff) forstod dette tidlig da hun i 1970 så at fremtiden ville bringe enorme inntekter til statskassen. Mye av disse midlene kunne brukes til fordel for AP med mål om sementering av framtidig politisk makt og dette ble vitterlig tatt til følge (les storstilt økning av offentlig sektor og masseinnvandring av mennesker som etter all sannsynlighet ved etablering i Norge ville være avhengig av staten til evig tid!

Det senere sosial»demokratiske» Høyre forstod «Arbeider»partiets agenda først i 2010 og la sine planer deretter (Les: kopierte AP), hvor også masse-innvandring, viktig indoktrinering i opplæringsinstitusjonene og overbudspolitikk gjennom et ødeleggende «Grønt skifte», var en del av arbeidsredskapene som ble tatt i bruk! I 2013 kom også FrP inn som en brikke, eller arbeidsredskap i dette opplegget, uvisst om ledelsen i FrP selv forstod rekkevidden av sitt valg, eller enklere sagt, forstod sitt eget publikum!

Ingen partier representert på stortinget i dag tør å fremme standpunkt som betyr sterk reduksjon av offentlig sektor og innvandring – noe annet er for disse selvtilfredse yrkespolitikere (som har rigget valgsystemet for å sikre sine gjenvalg – Les: fjernet muligheten for å stryke kandidater) ensbetydende med rent politisk selvmord!

Det er et paradoks at det i realiteten er, direkte eller indirekte, olje og gassnæringen som finansierer offentlig sektor, massemedia, innvandring og velferdsgoder – samtidig som et flertall av de som jobber i det offentlige, «innvandringsindustien», massemedia og trygde mottagere ønsker å legge ned olje og gass næringen! Det er like interessant å legge merke til at selv ikke etablerte innvandrere er «på banen» eller ser ut til å reflektere over at politikken som føres ugjendrivelig til slutt også vil ramme dem selv økonomisk (les: kassa vil gå tom til slutt)!

Dette er altså dagens fasit, like det eller ikke! Det offentlige skjuler en enorm arbeidsledighet Glem tallene fra SSB, de forteller deg ikke sannheten  –  SSB leverer de fleste tall på bestilling fra politikere – hverken mer eller mindre! Er du interessert i din og dine barnebarns framtid i Norge, så bør du tenke nøye over hva du skal stemme på framover.

Er du fornøyd med ekstrem politikerskapt inflasjon (les: problematisering av den livgivende gassen CO»), import av ekstreme strømpriser fra de dyreste områdene i EU, Europas dyreste drivstoff priser, høyeste matpriser, kommunale avgifter, eiendomsskatter, formueskatter, Europas dårligste veier, bevisst svekking av kroneverdien og at det nå jobbes for å få samme prisregime på drikkevann som på strøm – ja da stemmer du som før på et av Stortingspartiene! 

Uavhengig av hvem som har rett her, så var det uten tvil den største strategiske tabbe gjennom alle tider av det såkalte vesten, å drive Russland over i fanget på Kina.

For meg er denne tabben et manifest på den hurtig framvoksende umodenhet som nå gjennom sosial»demokrati» (sosialisme gjennom demokrati brer seg om i «Vesten», hvor maktbegjær og kortsiktig profittbegjær, sammen med et psykotisk klima- og identitetshysteri ser ut til å være den ledende drivkraft. Denne tilstanden ser nå ut til i hurtig tempo å utvikle seg til en gedigen og etterhvert ukontrollerbar sivilisatorisk ødeleggende «Kreftbyll» for oss mens, nær sagt all verden utenfor «Vesten» ser sine muligheter til å utnytte å «bølgen» (ved denne «gaven fra himmelen») og samtidig ler av hele forestillingen!

Jeg kan garantere at Kina ikke kommer til å slippe grepet om Russland – Løpet for oss i «Vesten» er kjørt i så henseende.

mest lest