Joe Biden med ny tabbe: – Jeg solgte masse statshemmeligheter

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 27. juni 2023 | 17:49

Det er imidlertid ikke godt å si hva han egentlig skulle frem til.

Det var under statsbesøket fra Indias Narendra Modi fredag forrige uke, at uttalelsen falt. Først gikk den litt hus forbi midt blant andre underligheter fra Joe Biden, men så spredte Republican National Committee (RNC) den på sin Twitter-konto mandag.

Og da gikk den viralt.

«Jeg bare takket – uansett, jeg startet uten deg, og jeg solgte mange statshemmeligheter og mange veldig viktige ting som vi delte,» sa Biden fredag under et møte med Indias statsminister Narendra Modi og ledere i Big Tech.

Latter fulgte, og Biden fulgte opp med å si: «Nå, spøk til side …,» før han fortsatte med å snakke om hvordan teknologi forandrer livene til mennesker rundt om i verden.

Man kan se de rundt ham i panelet ikke helt kan fatte hva han sier, men de klarer ikke å holde smilet inne. Hva Joe Biden tenker på, eller mente, er det ingen som helt kan svare på.

Noen mener det var en freudiansk «slip». Altså at han egentlig sa noe som underliggende sett er helt sant gitt det som nå kommer frem rundt betalinger til sønnen Hunter Biden.

Les også: WhatsApp-samtalen som avslører Joe Biden: Nå våkner mediene i USA

Men andre ser ham kun som mentalte nedadgående. I en nylig meningsmåling for NBC sier 68 prosent av amerikanerne at de har bekymringer knyttet til om Biden «har de nødvendige mentale og fysiske egenskapene som skal til for å være president,» skriver Daily Wire.

mest lest