Imam: – Frankrike brenner fordi de bare tar inn muslimene ingen vil ha

Avatar photo
Publisert 3. juli 2023 | 20:07

Årsaken til at Frankrike brenner i dag er at de bare har tatt imot muslimer som hjemlandene deres ville kvitte seg med. Det hevder Mohammad Tawhidi, en australsk sjiamuslimsk influencer og selverklært «Imam».

Tawhidi, som kaller seg selv «Imam of Peace» på nettet, har hundretusenvis av følgere på sosiale medier. Han fungerer og som visepresident for The Global Imams Council, en lite kjent organisasjon med base i Irak.

I forbindelse med opptøyene som nå herjer i Frankrike, har Tawhidi delt en video av seg selv fra i fjor som han mener igjen er blitt aktuell.

I videoen langer Tawhidi hard kritikk mot Frankrikes president Emmanuel Macron.

– Macron sier at den muslimske verden er i krise. Det er feil. Hvis du ser på Dubai, Abu Dhabi, UAE, Oman, Kuwait, så er det ikke noen krise der. Det er Frankrike som er i krise. Det er Frankrike som har valgt å importere de verste muslimene som ingen vil ha. Frankrike har bare tatt imot «søpla» som hjemlandene deres ville kaste bak lås og slå eller på andre måter få bort fra samfunnet, sier Tawhidi.

Dette mener han er årsaken til at Frankrike opplevere så mye bråk med sine muslimske borgere.

Tawhidi sier og at han tror Frankrike importerer disse muslimene for å skaffe seg billig arbeidskraft, noe som ikke har gått særlig bra.

– Muslimene som migrerer til Frankrike er de som vil utnytte velferdsordningene deres og finne seg pene blonde damer. Dette er ikke mennesker som vil til vestlige land for å jobbe eller bidra til fellesskapet, sier Tawhidi.

I videoen løfter han frem Polen som er prakteksempel på god innvandringspolitikk.

– Bare se på polakkene. De har ingen problemer. Ikke et eneste terrorangrep. «Polish policy – beautiful!» sier han.

Polen har fått mye oppmerksomhet internasjonalt for sin strenge innvandringspolitikk.

Tawhidi vedgår i videoen at Boko Haram, Taliban, og Al Quaida er problemer som er knyttet til Islam. Samtidig mener han religionen vokser godt og at mange muslimske land klarer seg fint, uten å være plaget med terror.

Imamen hevder og at Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) og deres støttespillere får ha bankkontoer i Vestlige land og drive med «veldedighet» der, men at de samtidig ikke får operere i muslimske land som Saudi Arabia, UAE, Bahrain, Oman.

– Man høster det man sår. Vestlige land får leve med konsekvensene av politikken de selv har valgt, sier Tawhidi.

Avslutningsvis sier han at Vesten har gjort seg selv svakere, samtidig som ekstremistene har blitt sterkere.

mest lest