Tok 80 valium hver kveld: – Jeg likte den dritten altfor mye

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 21. september 2022 | 07:05

En av verdens største artister, Eminem (Marshal Matters), fra Detroit har tidligere vært åpen om at han har slitt med rusmisbruk, men nå utbroderer han i et intervju med det anerkjente hiphop-magasinet XXL om hvordan han opplevde perioden.

Eminem slapp sitt første album i 1996, og siden den gang har han oppnådd enorm suksess.

«Jeg husker jeg satt i bilen med noen venner rett før jeg dro til L.A., rett etter Rap-OL i 1997. Firm-albumet hadde nettopp kommet ut, og «Phone Tap» var en av de største som noen gang har hendt meg. Jeg husker at jeg sa: Hvis jeg bare kunne komme med Dre, han er så jævla syk, det hadde vært helt vilt. Tre uker senere var jeg hjemme hos Dre. Vi lagde «The Slim Shady LP». Det var et morsomt album å lage, men det er også der alt plutselig endret seg.», sier Eminem.

«En av disse endringene var at stoff ble en del av måten jeg levde livet mitt på når jeg ble kjent. Da jeg først kom ut til L.A., pleide jeg og noen karer å dra til Tijuana, vi ville kjøpe narkotika. Vicodin og sånt. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi gjorde det, men det var så lett å gå frem og tilbake for å gjøre det. Sist vi reiste, er vi nummer to i køen, og denne fyren foran oss begynner å krangle med fyren i Tollvesenet, og de kaster ham ned på bakken og begynner å trekke piller ut av lommene. Vi var livredde, men vi kom oss gjennom. Buksene våre var full av piller. Jeg vet ikke hvor mange vi hadde.»

«Jeg fortsatte bare å ta flere piller. Jeg klarte bokstavelig talt ikke å gå på to dager. Jeg hadde ti jævla narkolangere på en gang som jeg fikk all dritten fra. Jeg tok 75 til 80 valium hver natt. Det er mye. Jeg vet ikke hvordan i helvete jeg fortsatt er her», sier Eminem.

– Jeg håndterte det greit for en liten stund. Men så likte jeg den dritten altfor mye, og plutselig visste jeg ikke hvordan jeg skulle stoppe, forteller Eminem til XXL.

49-åringen har vært edru siden april 2008 ifølge en Twitterpost fra 2020. Da delte «The Real Slim Shady»-rapperen et bilde av et 12-årsmerke og med teksten «Clean dozen, in the books! I’m not Afraid.».

 

iNyheter #3: Helge Lurås kommenterer mannen

mest lest