Hva er forskjellen på Ap og Høyre?

Avatar photo
Dan Odfjell
Samfunnsdebattant
Publisert 23. mars 2023 | 17:05

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Knapt eksisterende lenger, nær et stort tomt hull av offisiell likegyldighet; hva jeg kaller «den globalistiske sammensvergelsen partiene imellom» til nasjonalstaten Norges tilintetgjørelse.

Hvor er EU-motkraften, hvor er forstanden og opposisjonen blitt av? Forklaringen synes å være den politiske ensrettingen år etter år på utpust og innpust som våre makt-kurtiserende riksmedier står for, tildekkende, en slags den brente jords taktikk; altså, ikke noe viktig å sloss om lenger.. Riksmediene representerer det tomme nær intetsigende «sovjetisk-lignende» menings monopolet som daglig undergraver samfunns tilliten; og som bevisst fortrenger det sanne norske demokratiet, nemlig ytringsfrihet og reell norsk selvstendighet.

Så hvor er styringen, hva kan forsvare dette globalistiske tildekkende vanviddet, hvorved Jonas Gahr Støre og Erna Solberg er på lag med det korrupte venstrevridde Biden-regimet? Hva er da målet deres, utover regjeringsmakt, vekselsvis, dvs i tur og orden? Et felles skjult spill rundt gull-kalven, den rike statlige gullgruven, et egoistisk spill om penger og fordeler? Typifisert ved natur-beskjemmede vindkraftkonsesjoner, det siste ifølge Kent Andersen, en komplisert kamuflasje metode for stats subsidier, og mest til utlendinger..

Og fra før vet vi at Jonas og Erna var enig på kammerset om den berømte ACER-avtalen, EU-tilståelsen av vår billige strøm, som fattig-gjør oss og som av-industrialiserer landet. EU er korrupt og udemokratisk, hva er så fristende med kartellet at vi må gjøre oss til dets tapende undersåtter?

Noe avtegner seg; noen hater og/eller motarbeider det norske folkets interesser, sågar begge våre to statsministre, kanskje? Forstå det den som kan, av oss betalt til løgn og nasjonal fornedrelse.. Det gilde, det dem viktigste, synes å få oss med på lag med NWODG, den såkalte New World Order Davos Gjengen. Som lover oss alle andre (enn seg selv) fattige, men oss slik som lykkelige, en gigantisk utopisk løgn, ja politisk svindel til en nær kommunistisk type fordekt og lignende ideologi, det motsatte av frihet for alle oss andre, bortsett fra de internasjonale oligarkene, de super rike som nå ytterligere vil eie verden, oss seg underlagt og med oss som nær kakerlakker å betrakte. Lykkelige vi? Tro det den som vil, «kollektivet» skal overta for det menneskelige individet, tildekt kommunisme. Dumhet, eller seiler du under falsk flagg, Erna?

Vi nasjonalister er opp mot sosialist kollektivistene som dominerer både EU og FN og snart også USA, der det tussete Biden-regimet fortsetter, stilltiende støttet av NRK og de norske riksmediene. Mens «vi nøkterne» ser USA ́s globale stilling forverret etter hat-kampanjen mot Russland gjennom Ukraina, en uansvarlig stedfortreder krig, med det forsvarsløse feige og dumme Norge på lag. Som sist i Libya, et annet av USA ønskede regime-skifte-felttog under det krigerske radarparet Jens Stoltenberg og Jonas. Denne gang er det Vladimir Putin som skal taes av dage, for å gjøre oss populære, med hvem? Med et korrupt USA klart i ferd med å miste sitt hegemoni i en verden som økende «tar avstand» til seg, truet og bøllet med? Er det sosialist ideologi som styrer fornuften i det offentlige Norge, med overløperen Erna på lag?

Som de sier på engelsk, I rest my case.

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

Derfor skriver vi om Lars Gule

mest lest