Mann døde etter knivstikking i Vardø

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 24. februar 2024 | 07:11

En mann i 60-årene mistet livet etter å ha blitt knivstukket i Vardø fredag kveld. Mannens ektefelle, en kvinne på samme alder, er siktet for drapet.

– Den siktede har gitt en innledende forklaring til politiet, men vi ønsker ikke på nåværende tidspunkt å gi detaljer på hva siktede har forklart. Hun er nå til legeoppfølging og politiet ønsker å avhøre henne ytterligere så snart det lar seg gjøre, skriver politiet i en pressemelding.

Ifølge VG har kvinnen tidligere blitt dømt for vold mot mannen.

Politiet mottok meldingen om hendelsen via AMK klokken 20.53, og politiet ankom stedet kort tid etterpå.

– Politiet har pågrepet en person på en adresse i Vardø etter voldshendelse. En person er sendt til sykehus med stikkskade. Ukjent skadegrad, men var bevisst og tilsnakkende, skrev Finnmark politidistrikt i en melding på X klokken 22.49.

– En mistenkt person ble pågrepet på stedet. Det er små forhold, så vi vil ikke gå ut med alder og kjønn, men det er ikke ungdommer, sier operasjonsleder Theodor Weberg Ellingsen i Finnmark politidistrikt til NTB.

Han opplyser at den skadede og den antatte gjerningspersonen hadde en tilknytning, men ønsker ikke å utdype nærmere om relasjonen.

mest lest