Foreslår at migranter slåss mot hverandre i egen liga

Avatar photo
Publisert 24. juni 2024 | 19:01

Presidentkandidat Donald Trump (78) ønsker seg en egen MMA-liga for migranter hvor de kan slåss mot hverandre.

Trump er en kjent kampsportentusiast, som hyppig dukker opp for å se på ulike UFC-stevner rundt om i USA. Han er flere ganger blitt avbildet med MMA-kommentator Joe Rogan og UFC-president Dana White.

Under en samling for konservative kristne i Washington, kom han inn på temaet der han for første gang snakket om planen «Migrant league of fighters».

– Jeg foreslo for Dana White at de oppretter en egen liga for innvandrere ved siden av den vanlige ligaen. Også kan mesterne av de to ligaene møtes til en toppkamp. Jeg tror innvandrernes mester vil vinne, med tanke på hvor tøffe de er, sa Trump under et velgermøte i Washington nylig.

Presidentkandidater legger til at White ikke var noe særlig fan av forslaget hans, men selv er han ganske fornøyd med ideen.

– Det er ikke den verste idéen jeg har hatt, sier Trump.

Dana White bekrefter at Donald Trump har kommet med forslaget, men sier at presidentkandidaten bare spøkte.

Donald Trumps humoristiske forslag har naturligvis ikke gått venstresiden hus forbi.

– Passende at den dømte forbryteren Donald Trump brukte tiden sin på en religiøs konferanse med å true med å huke inn latinoer, skryte av å rive bort amerikanernes friheter, og lovet å være enda mer ekstrem hvis han gjenvinner makten, sa sittende president Joe Bidens talsperson Sarafina Chitika etter talen.

Hun mener Trumps utspill viser at han er en trussel mot friheten, og at han er for farlig til å i det hele tatt være i nærheten av Det hvite hus igjen. Det skriver talspersonen på X.

Peter Doherty, nobelprisvinner i medisin, skriver også på X at Trump sprer «voldelig retorikk rundt seg,» ved å komme med et slikt forslag.

På torsdag skal presidentkandidatene Donald Trump og Joe Biden møtes til første debatt i forkant av valget i november. Debatten sendes på CNN.

mest lest