En ektefølt takk til alle våre lesere: God jul!

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 24. desember 2022 | 12:11

Hvit, kald jul. Slik vi liker det. 

iNyheter startet opp litt «ufrivillig» etter kaos og internt bråk i Resett på forsommeren. Jeg skal ikke rippe opp i den konflikten. Den var uheldig for oss som var involvert, på alle sider.

Men jeg er stolt og glad over at vi har tatt videre det som gjorde at Resett vokste så raskt: En oppfatning om at det er et behov for en mediekanal som slipper kritiske stemmer til i både spalter og kommentarfelt.

Vi ser ingen grunn til å plassere iNyheter noe sted på en politisk akse. Vi har ingen agenda annet enn påpeke hykleri, løgner, halvsannheter og fylle ut et nyhetsbilde som de etablerte mediene etter vår erfaring ignorerer, bevisst eller ubevisst.

Vi plukker ut et sett saker til dere på daglig basis som er det mest interessante av det vi finner i andre medier. Det skal holde å lese iNyheter og holde seg oppdatert på inn- og utland. I tillegg legger vi ut små drypp fra forskning og mer kuriøse sakere.

I den grad vi i tillegg klarer med begrensede ressurser, vil vi lage våre egenproduserte saker. Men vår evne til det, vil være en direkte konsekvens av den økonomiske støtten dere kan gi oss. Antall lesere vil også påvirke. For annonseinntektene vi får avhenger av antall lesere og klikk. Så fortell venner og familie om oss, og del artiklene våre på sosiale medier.

La meg også rette en særlig takk til medarbeiderne her på iNyheter for måten dere har jobbet disse månedene, i stor grad på ren dugnadsbasis.

Noen vil allerede ha fått en forsmak på vår nye podkast-satsing. Det blir en viktig kanal for å slippe til lengre analyser og la folk snakke uten for mange avbrytelser. Vi har en rekke samtalepartnere på blokka allerede og tar gjerne imot gode forslag i kommentarfeltet til mennnesker dere vil jeg skal sette meg ned med.

I dag er det julaften. Det er en dag for glede, men også dessverre en dag hvor mange kjenner på ensomhet. Vi håper noen av dere, ja egentlig mange av dere, kan føle dere litt «hjemme» her på iNyheter. Vi holder kommentarfeltet åpent 24/7 nå i julen som alle dager ellers.

Vi er bare i den spede startfasen ennå, men vi håper å bygge en robust base av bidragsytere til spaltene, til journalistikken og ikke minst til det raskt voksende og dynamiske kommentarfeltet. Vi lever i en tid der endringene kommer raskt, og tidligere sannheter står for fall. Selv i det konsensuspregede Norge begynner folk å lure på det de tidligere har blitt fortalt.

Tusen takk til alle som følger oss, støtter oss økonomisk og som bidrar på andre måter. Vi ønsker dere en riktig god jul!

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 eller bank 1506.80.92768

Lurås #1 med Glenn Diesen: Vesten, Russland, Nato, Ukraina, konspirasjonsteorier, kulturmarxisme, tradisjoner

mest lest