Politikjendis formidler «telepatiske samtaler» med dyr: – Helt hinsides

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 26. mai 2024 | 12:22

Hanne Kristin Rohde (62) er utdannet jurist og steg til sjefsstillinger i politiet. Hun avsluttet sin 25-årige karriere som leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt i 2014.

Deretter slo hun gjennom som krimforfatter med flere bestselgere. Nå er hun inne på et nytt spor der hun selger tjenester som formidler av hva katten din tenker. Pris per samtale 1500 kroner.

Det er TV 2 som først skrev om saken.

Rohde skriver på sin hjemmeside under tjenesten «dyrevar» at beløpet inkluderer «min kontakt med dyret og 30 minutter telefonsamtale med deg etterpå.»

Om hun ikke får kontakt med dyret ditt, refunderes beløpet. «Dersom du ikke forstår budskapet, er det ingen refusjon,» heter det videre.

Rohde skriver at hun anser det som et av «mine livsoppgaver ser ut til å være å formidle budskap til menneskene via dyrene. Det er ofte omfattende budskap som krever både tilstedeværelse og vilje til å se nærmere på den delen av deg selv som ikke er fysisk.»

Rohde peker på viktigheten av å være «åpen for at det finnes en høyere visdom».

Hanne Kristin Rohde på bilde fra egen hjemmeside. Foto: Privat

«Beskjedene som gis til meg som budbringer, er ikke mirakelkurer, men har som oftest karakter av bilder jeg mottar telepatisk fra dyret ditt, som blir forstått der og da – eller etterhvert. Derfor kan det være nyttig å vite at det er en fordel å være klar for litt indre åstedsgransking, at du er nysgjerrig på deg selv, og føler en fleksibilitet i forhold til å oppdage noe nytt eller utvikle noe som allerede er der. Dyrene formidler kjærlighet og lys. De vet at frykt ikke kan bekjempes, men at der det er frykt,  er det kjærligheten som må økes. Budskapene jeg mottar er derfor aldri mørke.»

Men hun skriver at hun sjelden får informasjon om dyrets eller eierens helse.

«Min erfaring er at telepatiske samtaler med dyret er moro, og at dyrene svært ofte er spot on i sine beskjeder og svar. Som da jeg selv spurte husets pusinne Smule til råds om mine egne spirituelle valg, og hun ba meg slutte å «dille». Et ord jeg ikke bruker selv. Jeg lo godt av det svaret, og jammen brakte det meg videre også.»

Aftenposten-journalist Ingeborg Senneset er ikke imponert av det hun leser.

– Det å ta 3000 kroner i timen for noe som ikke kan dokumenteres på annet vis enn det hun selv forteller, ja, det vil jeg karakterisere som svindel, sier Senneset til TV 2 og karakteriserer det som «helt hinsides».

På sin Facebook-side er Rohde åpen om virksomheten sin.

«Det skal atter komme en tid der menneskenes energi på nytt vil dreie i takt med dyrenes sjel,» skriver hun.

mest lest