SE: Naken kvinne skyter mot bilister på motorveien

Avatar photo
Publisert 27. juli 2023 | 16:19

California, USA: En kvinne forlot bilen sin midt på en motorvei i San Francisco før hun begynte å skyte vilt rundt seg.

En video på Twitter viser en naken kvinne skyte med håndpistol mot andre bilister i sentrum av den amerikanske storbyen.

Da politiet dukket opp skal kvinnen først ha nektet å legge fra seg våpenet. Etter hvert fulgte hun politiets ordre om å legge ned våpenet, slik at de fikk arrestert henne.

Kvinnen ble tatt med til sykehus for å undergå en helsesjekk.

Skadeomfanget knyttet til hendelsen er foreløpig ikke kjent.

De siste par årene har den amerikanske byen opparbeidet seg et rykte for lovløshet og kaos.

Etter at delstaten vedtok en lov kalt «Prop 47», som gjør at tyveri av verdier opptil 9500 kroner ikke kan straffeforfølges som grov kriminalitet, har videoer sirkulert i sosiale medier som viser maskerte personer som inntar butikker for å fylle opp store vesker før de løper ut.

Hensikten med loven var å justere hvor mye folk kan stjele til inflasjonstall og økte levekostnader. Stjeler man for mindre enn 9500 kroner, er det nå ansett som en forseelse.

Både politiet og butikkene i delstaten har klandret «Prop 47» for at delstaten nå ser en økning i antall tyverier. Noen påpeker at mange butikker i amerikanske storbyer nå ser seg nødt til å stenge på grunn av alle tyveriene.

En butikkansatt i San Francisco forteller til New York Post at vedkommende ser ett tyveri hvert tiende minutt.

Byen sliter også med et stort antall uteliggere. Rusmisbruk er ansett som en av de mest vanlige utløsende faktorene for at mennesker ender opp som hjemløse. Noen kan også ende opp som rusmisbrukere etter at de er blitt hjemløse.

mest lest